[]

iphone(3g) dan n97 e rehber aktarma?

nasıl yapacağım ben bunu. avea ve turkcell hatlar mevcut onları kullanabiliyorsak diye diyorum. bilgisayarım da mac. lazım olursa diye söylüyorum. teşekkürler.




 
1)turkcell tim.e gidip önce tüm rehberi yedekletiyoruz.sonra sim kartı n97.ye takıp aktartıyoruz

2)tüm rehberi tek tek mac.teki adres defterine giriyoruz(outlook da olabilir)..Daha sonra istediğimiz telefonu mac.imize bağlayıp senkronize ediyoruz

DİKKAT: senkronizasyonu MAC.ten Telefona olacak şekilde tek yönlü seçmek lazım..Yoksa telefonun boş rehberini MAC adres defteri ve/veya outlook adres defterine atar ve saatlerce uğraşarak tek tek girilen tüm kontaklar bi anda uçar gider.

kolaylıklar,
  • Fayfa  (24.10.11 06:23:25) 
(bkz: google sync)


  • fader  (24.10.11 07:43:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.