[]

hediye fikri, nasıl?

benim için çok önemli birisine bir hediye vermek istiyorum. parayı bastırıp bir şey almaktansa değeri olan bir şey olsun dedim. şöyle bir şey geldi aklıma. bulunduğum yere adapte olmama, bana, fikirlerime çok değer ve destek veren birisi. başka bir ülkedeyim şu an ve burayı otostopla çok gezdim şehir şehir. gitmeden genelde ona sordum "burası nasıl, şuraya gideyim mi?" diye. diyorum ki bu ülkenin bir haritasını alayım. gezdiğim yol güzergahlarını kalın uçlu bir kalemle çizeyim, gittiğim şehirleri işaretliyeyim. yanlarına da ufak baloncuklar açıp "buradayken şu mesajı atmıştın bana", "bu şehri sen tavsiye etmiştin", "sabah 6.15te arayıp uyandırdığında buradaydım" gibi o şehir-ben-hediyeyi alacak kişinin ortak anılarını yazayım. nasıl olur? çok mu saçma ya da bayağı?




 
me gusta <3


  • shi aila  (23.10.11 15:16:31) 
hoşmuş


  • sttc  (23.10.11 15:19:35) 
hic kasmayin, hediye ceki hediye edin guzel bir magazadan olsun bitsin, gitsin zevkine gore ne istiyorsa alsin,
erkekse de kadinsa da sizin yapacaginiz herseyden daha makbule gecer gercekte.
ben oyle yapiyorum, tavsiye ederim, yok bedeni uymadi, yok rengi hosuna gitmedi, yok ben kazak istiyordum bluz almissin tarzi seylerle ugrasmiyorsunuz,
manevi deger tasiyan hediyeyi yapmak zor, hediye etmesi zor, yuzde doksan yuzunuze gulecek cok guzel diyecek sonra kaldirip atacak (ben oyle yapiyorum, ama cidden bir sey ifade etmiyorlar, mesela ben erkek cinsi bir calisan kisi olarak, calistigim masa 120 cm, bana hediye ettigi sey kartondan origamiyle yapilmis essek kadar cicek aranjmani eni 60 cm, icinde resim cercevesi var resimlerimizi koymus, birincisi ben onu masada tutamam, tutturmus koy masana koy masana diye, ikincisi, oyle ucube birsey ki, karanlikta gordum resmen korktum masada bir canli gibi duruyor, zaten bir iki sefer yerini degistirdikten sonra uhuyla yapistirilan yerler hep dustu, mecbur cope gitti, arti ben de o tarz cok hediye verdim, cogunu da ya cop kutusunda buldum, yada "evi tasirken kayboldular".)
belki binde bir kisinin hosuna gider o tarz bir hediye ona da birsey diyemem.
  • artisnot  (23.10.11 15:34:49 ~ 15:38:57) 
bence gayet güzelmiş!


  • chant  (23.10.11 16:18:19) 
çok hoş :) bilakis hiç bayağı değil. böyle şeylere emek harcama kapasitesinde adam/kadın sayısı da pek az zaten. ince ruhlu bi insansa, ki öyle gibi sanki, bu kıymetli hediyeniz çok hoşuna gidecektir. alıp kenara atacak bi kişi olsa zaten tipinden tanır, böyle bi uğraşı aklınızdan geçirmezdiniz.


  • jimicik  (23.10.11 16:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.