[]

kedi

1 aylık asuman adında bi kedimiz var. kedileri diyim şimdilik. bi akrabamın evinde kalıyorum çekyatta yatıcam ama bu salak yanıma çıkarsa ezme ihtimalim var mı? yatağın etrafını boşalttım bu sefer direkt zıplamaya başladı yanıma. uyurken dönen bi insan değilim sanırım ama hiç içinde kedi olan bi odada uyumadığım için emin olamıyorum kedinin sağ çıkacağından. taşıma kafesi var ama sabaha kadar çük gibi bi yerde beklemesini de istemiyorum. nası yapmalı?

not: başka oda yok hepsinde birileri yatıyor.


 
ezmezsin. en kötü bi tırmık atar.


  • compadrito  (23.10.11 00:57:34) 
uykunuz cok agir degilse dert etmeyin. siz uzerine yattiginizda, olumu beklemeyecektir. debelenir, ses cikarir bir sey yapar :)
yok uykunuz da agirsa, kafesi oneririm mecburiyetten dolayi. kafeste kalmak vs olmek oluyor o noktada cunku.

  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (23.10.11 00:58:05) 
o kendini kollar. hızlı hareketler yapma yeter.

örtüyü düzeltmek için tutup savurunca gömüldükleri yerden fışkıranları biliyorum. hiçbirine bişi olmadı. hatta bi tanesi iki günlük bebelerini illa getirip koynuma sokuyodu. en kötü viyaklıyolar uyanıyosun.
  • kediebesi  (23.10.11 00:58:32 ~ 01:06:24) 
ben götümün içinde uyutuyordum hiç ölmediler. battaniyenin içinde nasıl nefes alıyordu bilmiyorum ama çok hoşuna gittiğini biliyorum. heralde öldürmezsin yav. ama istersen ezmeni önleyecek bi sistem yap şimdi aklıma napabilceğin gelmedi hiç.


  • tchuck  (23.10.11 01:00:07) 
@ben butun cbnce dizilerini izliyorum @tchuck göbeğimin üstünde uyuyordu demin size gülerken uyandırdım ahah.

çok teşekkürler cevab yazanlara içim rahatladı ufak ya şimdi bi de beceremez kaçmayı filan dediydim ama dediğiniz gibi bişey olmaz takılsın tepemde.
  • cagdassalur  (23.10.11 01:03:28) 
nolldu ezdin mi kediciği naptın bi anlat hele


  • uykusuz her gece  (23.10.11 11:19:40) 
@uykusuz her gece ezmedim aynen dediğiniz gibi kaçıyor zaten bir iki dönüp ezermiş gibi yaptım denemek için fırladı zaten hemen tepemde uyudu sabaha kadar.


  • cagdassalur  (23.10.11 17:32:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.