[]

Litvanya'da Erasmus?

Litvanya, Vilnius ya da Vilnius Üniversitesi hakkında bilgisi olan, eğitim veya turistik amaçlı giden, kısacası paylaşabileceği bir kelimesi bile olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.




 
vilniustan bir grup öğrenci ile bir workshop yapmıştık, orası oldukça az kentleşme olan sempatik şirin bir yer anlattıkları kadarıyla. böyle küçük avrupa kasabası gibi. bir de gelen grubun tamamı kız idi. senin cinsiyetini bilmiyorum ama kızları oldukça cana yakın ve sevimli insanlar.


  • s e  (21.10.11 21:30:30) 
çok soğuk, kızları çokkk güzel, alkol ucuz ve bol, vilnius çok şirin bir tipik baltık başkenti. türkiyeden litvanya'ya direkt uçak yok. ya air baltic ile istanbul-riga-vilnius uçacaksınız, ya da riga'ya uçup(ben thy ile gitmiştim ama paramı zaten ab ödüyordu) otobüsle riga'dan(eurolines mesela) gidebilirsiniz.

vilniusa yakın bir yer olan trakai'de bildiğin türkler var. müslüman değiller, ayrı bir boydan buraya göçmüşler. ilginçti oralar da, bizim yemeklere benzer yemekler yapan oryantel havaları taşıyan restorantları vardı.

özeten; soğuk ama çok tatlı bir ülke. daha merak ettiğiniz olursa mesaj atabilirsiniz, vilnius kalesi de hoştur; manzarası falan. vilnius'ta bir de böyle teknik bir de müze vardı, güzeldi. litvan'lar rusları pek sevmiyorlar, öyle düşünseniz bile siz rusa benziyorsunuz demeyin. genelde de zaten çok sıcak ve de güzel insanlar.
  • baroni  (21.10.11 21:34:22) 
kızları çok güzel, erasmus için ideal bir yer. En azından Polonya'dan iyi. (ülke olarak) ha bir de ; çok ucuz.


  • alcapon  (21.10.11 22:11:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.