[]

Asus Eee Pad Transformer Kullanan?

Aramızda böyle insanlar var mı, onlara göre bu aletler kıyaslamalı olarak nasıl, alınır mı? (notebooksuz ama ayfon 4lü biri için)




 
ben varım, özellikle merak ettiğiniz birşey var mı?
kısaca;iş yapmaktan ziyade,mobil olarak facebooka bakmak, icabında film vs izlemek, webde gezmek vs için alınabilir.

ekranı yansıma yapıyor
3g si yok ancak bir çok cep telefonundan internet kablosuz olarak paylaştırılabiliyor.
önceden 720p vidyolarda sorun çıkartıyordu ancak yeni güncelelnen yazılımlar (mxplayer) gayet güzel çalışıyor ve bir sorun olmuyor.
dokunmatiği güzel.
klavyesiz alacaksanız usb girişi sorun olabiliyor (yeni bir aparat çıkarttılar ancak henüz deneyemedim belki bir 15 gün sonra falan)
klavyeli alacaksanız hepsi burada dan alın derim (hepsiburadayı sevmem ama klavyelinin fiyatı güzeldi)
temmuzdan beri bizde var, 1 haftalığına bizimkilere verdim (navigasyon yazılımı yükledim onu kullansınlar diye) eksikliğini hissediyorum.
  • kisa  (20.10.11 23:05:51 ~ 23:08:59) 
Şarjı? Android sürümü yükseltilebilirliği? Klavye aparatına değer mi? 3g ile nasıl nete bağlanır? En kötü yönü?

Teşekkürler :)
  • jesterdvine  (20.10.11 23:08:10) 
klavyenin artısı:klavye olması :D USB girişi olması ve pil ömrünü arttırması
şarjı klavyesiz olarak sanırım bir 8 saat kadar gidiyor ancak şarj etme süresi çok uzun değil o yüzden pek sıkıntı yaşadığımı söyelyemem.
girişi iphonelar gibi kendine has olduğu için dışarıdan çakma şarj aleti vs bulmanız zor.
şarj kablosu kısa
araçta şarj etmek için standart araç-->USB dönüştürücüler işe yaramaz, buna özel bir aparat almanız lazım (kutudan çıkmıyor) sadece normal prizden şarj edebilemeniz için adaptör çıkıyor (normal adaptörü USB çıkışlı ancak bu sizi yanılmasın, verdiğ voltaj standart +5V değil)
3G kendi üzerinde yok ancak yeni versiyonunda olacakmış fakat ben telefon üzerinden kablosuz olarak interneti paylaştırıyorum, bir eksiğini görmedim.
root edilerek android sürümü istediğiniz gibi yükseltilebilir SANIRIM ancak ben root etmedim ve kendisi güzel bir şekilde güncelliyor, güncelleme ile ilgili bir eksiklik görmedim.
  • kisa  (20.10.11 23:12:58) 
Sizdeki ASUS EeePAD TF101-1B185A modeli mi 1B186A modeli mi, ve bahsettiğiniz yenisi 1B187A mı?


  • jesterdvine  (20.10.11 23:48:58) 
ben de almak istiyordum ama usbleri klavye üstünde,klavye yoksa usb'de yok. bir de samsung ve sony'nin tabletleri daha güzel gibi gelmeye başladı bana.

bir de bu aletler bence ipadden daha güzel yapabildikleri ile ev kullanımı için çok uygunlar.

iphone + android tablet bence de ideal seçim.
  • drip nick i zaten kullanilmakta  (20.10.11 23:50:01) 
bilmiyorum, yanımda olmadığı için de bakamıyorum
ancak yanılmıyorsam 3g li modeli asus tf101G olması lazım
bunlarla ilgili www.transformerforums.com güzeldir
  • kisa  (20.10.11 23:54:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.