[]

Pizza Formülü ?

Selam millet,

bir arkadaşım pizza mekanı yaratmaya çalıyor. ancak sorun şu ki,
Pizza konusunda deneyim fazla değil! Kısa yoldan Pizza formüllerine nasıl ulaşabiliriz?
Veya elinde pizza formülü olan birileri varmı?

dünya'nın herhangi bir yerlerinde karşılaştığınız! Türkiyede kesin tutar diye düşündüğünüz, oldu mu hiç? Varsa eğer, Bu tür Pizzalarıda detayları ile yazarsanız Çok sevinirim.

 
pizza formülü bilmem ama seinfeld'dan aklıma geldi, kendi pizzanızı yapın tarzı bir mekan olabilir. müşteri girsin mutfağa, elde olan malzemelerle kendi pizzasını yapsın. kim bilir belki böyle bi restoran zinciri kurar arkadaşınız..


  • toshiro  (20.10.11 19:56:09 ~ 20:41:51) 
şimdi mesela pizza hut, domino's ya da sbarro'nun tarifi elinde olsa aynısını yapsan gelmem ben. öte yandan benim sevdiğimi de başkaları sevmez. onun için belirli bi stile odaklan onun üzerinde çalış. ama lahmacun hamurundan ince ince yaparsanız dükkanın önünde yatıp kalkabilirim.

(bkz: pizza house) - bahçelievler/ankara
  • kim milton nielsen  (20.10.11 20:24:33) 
kendi pizzanı yap bence çok iyi bi fikir. türkiyede hiç karşılaşmadım ama yurtdışında sıkça karşılaşmıştım. epey güzel birşey.


  • provezza  (20.10.11 20:28:17) 
tam ihtiyacınız olan şey. (yazar bunu demekle diğerlerine tik koyma sadece bu cevabı tikle mesajı veriyor burda)

www.videojug.com
  • anonimyususer  (20.10.11 20:42:46) 
pesto, fesleğen sos tabanlı pizza yapan çok az yer var.. domates sos yerine fesleğen sos konuyor. üstüne karidesli vs güzel olur..

bir de domates sosuna biraz sarımsak koyun, eser miktarda sirke ve nane.. ah ah pizza days'in sosu böyle bir şeydi galiba. hala üstüne yemedim!
  • pyro clustic flow  (20.10.11 22:12:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.