[]

Sigarayı bıraktım, içkilik birşeyler arıyorum

Sevgili Zinedine Zidanelar, geçen pazar gecesi sigarayı Allen Carr videosu sayesinde bıraktım, inanılması güç şekilde 4.günüme çok rahat giriyorum. Artık sigara iöçmeyeceğim lakin etrafımda sigarayı bırakan birçok arkadaşım haftada bir içkili vs ortamlarda Cafe creme vs şeyler tüketiyor. Çok rahat gitmeme rağmen çok nadirde olsa ciğerlere çekicek birlşey aramıyor değilim, hele daha içkili ortama girmedim, eğer hiçbirşey içmezsem birgün kafam güzel olduğunda dayanamayıp normal sigara yakarım diye korkuyorum.

Bana içkiyle içilecek bir puro, cigarillo vs bir tavsiyede bulunun. Arasıra içimize çekebilelim dumanını, acayip zararlı olmasın.


 
yaklasik 20 gun once kendi istegimle sigarayi biraktim. gunde 2 pakete yakin, alkollu ortamlarda sadece birkac saatte bir paket icen birisiydim.

ayni sorunu yasayacagimi dusunuyordum (daha once yasamistim), bu surede 2 defa alkollu ortamda bulundum. irademe sahip cikip icmedim. oyle delirme durumuna da dusmedim. icenlerden biraz uzak durmam kafi geldi.
bir sure sonra aramayacagimi dusunuyorum (tabii bu bir sure 5 sene sonra da olabilir, ne de olsa 15 senelik aliskanliktan soz ediyoruz).
  • entrapmen  (20.10.11 17:18:04) 
ben anlatamadım galiba, sürekli içeceğim birşey aramıyorum.

@secil

sadece sigara demediğini biliyorum, zaten o klafamı tırmalıyor ama haftasonları cigarillo içipte sigarayı bırakan çok arkadaşım var, o yolamı gitsem diye düşünüyorum. O yüzden bu soruyu sordum, yanlış anlaşılmak istemem.
  • alihoca  (20.10.11 17:45:13) 
ille tekelshoplarda bulabileceğin tarzda keyif için cigarillo arıyorsan la paz veya meharis tavsiye edebilirim. ancak tavsiyem ilk bir kaç ay bunlardan da uzak durman. sigaradan tam anlamıyla uzaklaşmadan bunlardan ya da nargile vs içersen ilk fırsatta sigaraya dönüş yapma olasılığının çok yüksek olduğuna emin olabilirsin.


  • murdock  (20.10.11 17:47:43) 
Hocam sigarillo, puro bırak hiçbirini deneme. Allen Carr sayesinde bıraktım ben de 4 sene oldu. Günde minimum 2 paket içtim 12 sene botynca. Ne içersen iç sigaraya geri dönmene bi' adım yaklaşacaksın ki daha çok yeni bırakmışsın.
Gözünü seveyim içme bi' şey içkinin yanında. Eğer kendine güvenemeiyorsan bir süre içki de içme.
Bi' şey içme sigara niyetine.
Daha ne diyeyim.
  • charlesbukowskiineksi  (20.10.11 18:02:38) 
Ben de allen car yöntemi ile bıraktım 2 sene olacak 15 seneye yakın sigara içtim.öncesinde sigaranın yerine başka şeyler koyarak bırakmaya çalışmıştım ve her seferinde çok daha fazla sigaraya dönüş yapmıştım :( allen car videosunu tavsiye üzerine izledim ve evvel ALLAH şak diye bıraktım.ne bir tanecik sigara iç ne de yerine her hangibi bir şey koymaya çalış


izleyip bırakmak isteyenler için :video.google.com
  • nikimebakma  (20.10.11 18:34:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.