[]

Hangi Isıtıcı

Doğalgaz, kombi, kalorifer vs... olmayan evime ısıtıcı almak istiyorum. Maksimum 200-250 TL para verebilirim.

Piyasada infrared, yağlı, radyatör, quartz vs. tip tip marka marka ısıtıcılar var. Bunlardan fiyat performans olarak hangisi iyidir aceb?

Infraredler iyi gibi görünüyor.Bunun dışında yağlı radyatörler bildiğim kadarı ile iyi sanırım.Bunlar ne kadar elektrik harcar ki?

Hangisi optimum seçim olur?

 
infrared alma kesinlikle.
alacaksan fanlı olan büyük tekerlekli şeyler var ya ondan al.

  • sefapezevengi  (20.10.11 13:37:50) 
yagli radyator alacan hocu. bi defa isindiktan sonra enerji harcamasi cok dusuktur digerlerine gore.


  • incilizum  (20.10.11 13:49:29) 
yağlı radyatör almalısın bencede
ya da bulabilirsen Vecta diye bişey vardı
herkes kötüledi falan zamanında ama kullanan 3 kişi tanıyorum üçüde gayet memnun
  • primetime  (20.10.11 14:26:21) 
Ek bilgi.

Antalya merkezdeyim.Camlar ahşap ve içeri baya bi soğuk alıyor. Sünger gibi bir yalıtkan çekmeyi planlıyorum. Oda küçük, dışarıya bakan tek cephesi var ve normal boyutlarda ikili penceresi var.
  • Evocati  (20.10.11 14:33:30) 
yağlı radyatör bir zamanlar kullandım ve gayet memnundum.
o tarz odaya süper olur.

  • seyduna6687  (20.10.11 14:52:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.