mp3 player görevini eksiksiz yerine getiren bir telefon istiyorsanız nokia'yı derhal aklınızdan çıkartıp sony-ericsson'ın walkman telefon modellerini incelemelisiniz. ben w800i'ye flashlenmiş bir k750i kullanıcısı olarak iki senedir bir kere bile "bir mp3 player alsam mı acaba" diye düşünmemiştim (ta ki telefonum sıvı hasarı görene kadar).
walkman telefon aldığınızda size kulaklığı zaten adaptörüyle birlikte veriyorlar. ve ilginç olacak belki ama, sony-ericsson'ın verdiği standart walkman kulaklığı (siyah, iki parça, kulak içi), sennheiser cx300'den DAHA BAŞARILI. ayrıca cx300'den ÇOK DAHA rahat.
yine ayrıca, se walkman telefonla piyasadaki mp3 player'ların belki %99'undan daha yüksek bir ses performansı elde edebilirsiniz.
nokia ise, bu konuda düşünmeye bile değmez. se de, nokia da, sennheiser da kullandım, ondan biliyorum.
0