(5)
Dökülen saçı geri çıkarma
Sağ kısımdan bir açılma var, bu saç dökülmesi olayını durdurma ve dökülen saçları geri nasıl çıkarabilirim, bixocin falan gerçekten işe yarıyormu geri çıkarmada
Sağ kısımdan bir açılma var, bu saç dökülmesi olayını durdurma ve dökülen saçları geri nasıl çıkarabilirim, bixocin falan gerçekten işe yarıyormu geri çıkarmada
0
dökülmenin tipine bağlı. dermatoloğa danışın.
0
adını doğru hatırlıyorsam minoxil diye bir ilaç vardı, ilacı kullandığınız süre boyunca saçlarınızda artış oluyormuş ama kalıcı bir çözüm değil tabi..
0
de nada'ya katılmakla birlikte; susam, badem, sarımsak ve zeytinyağını karıştırıp diplere masaj yapabilirsiniz. bunun içine e vitamini kapsülü de ekleyebilirsiniz.
0
eli eli lema sevaktani
(
20.10.11)
minoxil yüzde yüz etkili oluyor.onunda söyle bi dezavantajı var.o ilaca mahkum olmanız gerekiyor.6 ay kullanımdan sonra belirgin olarak sac cıkısı oluyor ama bıraktıgınız andan itibaren dökülmeler tekrar baslamakda.yakınım kullanmakta ,izlenimlerimi sizle paylastım.herhangi bi deneyimim yok şahsen.ama olay bundan ibaret tamamen.
0
tuzlanmis sekersever
(
20.10.11)
entele adında bi solüsyon satılıyor aktarlarda. 30 ml'lik fısfıslı şişelerde ve fiyatı 15 tl civarı. içinde bit otu ve elma sirkesi var. kendiniz de hazırlayabilirsiniz aynı solüsyonu, daha uygun olur fiyatı böylece. bit otunu bulmak pek kolay olmayabilir, zehirli bir bitki ayrıca.
bende bölgesel olarak açılma yoktu ama genel olarak saçlarımın artmasını ve güçlenmesini sağladı. araştırın tabi siz yine. nasıl hazırlanacağını da bulabilirsiniz zaten netten, ben şu an hatırlamıyorum.
0