[]

kahve termosu

Şirkette var 3-5 kişinin elinde şu kahve termoslarından

www.starbucks.com.tr


Bunların kenarları metal, tutacağı plastik ve kahve içilen yeri de plastik ya da lastik. Kahve içilen yerine plastik veya lastik olması sağlıklı mı?

Ben de almayı düşünüyorum da bu tarz birşey, sanırım içine kahve çay su herşey konur ama şu ağızlık kısmına takıldım. Bir de koku vs yapıyor bu meretler?

 
ben 20-30 lira verip termosun altındaki made in china yazısını görünce içesim gelmiyor...


  • bisanthe  (19.10.11 14:50:22) 
starfuckslarda var bunlardan, onun dışında sanırım farklı markalara ait de benzer ürünler var ama en kalitesi hangisidir bilmiyorum.

edit : starfucks dışında fiyatlarını bilmiyorum heryerde 20 liraysa tamam ama daha ucuzlarını ve kalitelilerini nerde bulabilirim acep?
  • bonjurkes  (19.10.11 14:53:00 ~ 14:55:49) 
www.tchibo.com.tr

daha ucuzunu bulamazsın sanıyorum.
  • alınmayannick  (19.10.11 15:59:39 ~ 16:00:11) 
Tchibodakinden de starbucktakinden de var. Öncelikle koku sorunu yok, 1 hafta kaldığında da içine su doldurup 1 gece bekleseniz koku tamamen geçer.
iki üründe de sorun yaşamadım hiç. ama Tchibonunki daha uzun süre sıcak tutuyor ve silikon tutma yeri de çok kullanışlı. içmek için ortadaki tuşa basmanız lazım ama arada tuş takılabiliyor/bozulabiliyor. Hiçbir şey talep etmeden tchibo size yenisini veriyor. ben 4 yılda 2. mug ı kullanıyorum.
Starbuckstaki daha ince olduğu için çantada vs. daha kolay oluyor. onun tek sorunu ise kapağını açmak bazen zor oluyor ama çok bir problem değil.

İkisinde de sorun yaşayacağınızı sanmamç
  • dampire  (19.10.11 16:21:27) 
bulabilirseniz içi çelik ya da cam olanlarından alın. hem daha sağlıklı hem tat ya da koku bırakmaz. tchibo'nunkini büyük hevesle aldım, kullanıyorum ama bir içecekten diğerine tat değiştirmesi çok can sıkıyor. starbucks'tan içi plastik bir termos almıştım, makinede yıkanabilir olduğu halde makinede çatladı. tantitoni'de çelik küçük bir termos gördüm böyle kapsül gibi, bir de onu deneyeceğim bakalım.


  • marikaki  (19.10.11 18:15:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.