[]

Gözü dışarda olmak.

Böyle yazınca da kendimi bir kötü hissettim ama durumum buna yakın bir şey sanırım. Erkek arkadaşım var,bana değer verdiğini biliyorum.Ben de ona değer veriyorum ancak herhangi bir ortamda ilgimi gerek tipi gerekse konuşmalarıyla çekecek birisi varsa garip bir ruh hali içerisine giriyorum.beğenilmek istiyorum,karşımdakini de beğeniyorum. Bazen de eski sevgilim geliyor aklıma vs. Ne yapmalıyım ben ? Erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım? Dönemsel bir şey bu. Onunlayken aklıma gelmiyor böyle bir şey ama ondan uzak olunca ister istemez oluyor. Zaten ayrı şehirlerde öğrenciyiz. Yaptığım ona haksızlık mı?




 
kızlarda oluyor, daima yakından kollanmaları gerek ne yazıkki, yoksa meriçler kapıyor.

haksızlık ama yakında ayrılacaksın zaten, oturduğun şehirden birini bulacaksın gibi
  • efrasiyab87  (19.10.11 01:08:54) 
Haksız olan kısmı erkek arkadaşınıza karşı dürüst olmamanız. Onun dışında bir sorun yok bence.


  • 386 dx  (19.10.11 01:09:08) 
hayret, kadın olduğunu söylemişsin ve hala bunun üzerinden saldıran olmamış. ahlakçılar uyudu herhalde.

arkadaşım böyle şeyler olabiliyor. ben de yaşıyorum bazen (erkeğim, 1989 eşcinsel modeli) bunun sevgilini sevmemenle bi ilgisi yok da işte bazen insanın kafası gidiyor... önemli olan bunu o aşamada bırakabilmek. yani baktın işler çığrından çıkacak, başka birini istiyosun, o zaman en iyisi sevgilinden ayrılman. onun dışında çok problem yok bence. herkes yaşar öyle şeyler fazla büyütme :)
  • yazaryan  (19.10.11 01:14:38) 
Erkek ya da kadın farketmez herkes karşı cinsin kendisiyle ilgilenmesinden hoşlanır. Her kadın yakışıklı bir erkekten, her erkek güzel bir kadından hoşlanır.

Duruma birçok bahane üretilebilir, erkek arkadaşınızın sizinle az ilgilendiğinden, sizi sevmediğinden, sizin onu sevmediğinizden vs.. gibi milyon tane sebep üretilebilir ama esas sebep yukarıda bahsettiğimdir.

Burada irade işin içine giriyor. Beden ve ruh otomatik kontrole geçene kadar iradenizi zorlamalısınız kendinizi bu yönde telkin etmelisiniz. Yok arkadaş ben yapamıyorum, yapamam diyorsanız da sizi seven birine bu şekilde haksızlık etmemelisiniz.
  • johan sebastian  (19.10.11 01:35:56) 
sevgilinizden ayrılmanızı tavsiye ederim en azından saygınızı kaybetmemiş olursunuz.@jugador yazdıklarına katılıyorum.Cevap yazanlara değilde hoşunuza giden cevaplara tik atmanız da ilginç geldi.


  • hystarie  (19.10.11 01:37:36) 
sevmenin, ilişkinin, dürtülerin, insanın binlerce farklı şekli olur.
ve evet hayat süreçlerden oluşur. şu anda içinde bulunduğun süreç çapkınlık sürecin olabilir. geçer belki. belki de geçmez hiç.
erkek arkadaşına haksızlık yapıyorsun ama elden hiçbir şey gelmez.
bıraksan sabaha kadar konuşabilirim ama uykum geldi.
yapabileceğin tek şey sanırım ona her şeyi olduğu gibi anlatmaktır ama bence anlatma hiç adamın kafasını karıştırma. takıl devam et daha hala devam ederse o zaman tekrar sor.
  • andorei  (19.10.11 01:45:07) 
ayrıl o çocuktan. yazık.

neymiş ? tekrarla.

ayrıl o çocuktan. yoksa harbiden bulurum seni. üzerim.
  • turk kelekom  (19.10.11 02:04:48) 
neymiş burcun ne? koç, yay veya aslansan normal, içgüdüsel bişi.


  • be forever young  (19.10.11 02:04:58) 
Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor hakikaten. Oluyor böle şeyler. Ama yazdıklarına bakılırsa o ilişki hakikaten yürümeyecek gibi, zaten uzak mesafe ilişkisi çok zordur.

yazaryan'ın yazdıklarına hak vermekle birlikte elimzideki verilere bakarak bence durum budur. Bunun haricinde bu davranışından hissettiğin suçluluğa burç gibi saçma sapan şeylerle bahane bulmaya çalışma, neysen osun. Ya değiş ya da kendinle barış.
  • fortisvita  (19.10.11 06:38:22) 
neymiş; üzerinde en sevdiğin kazağın varken, vitrinde gördüğün başka bir güzel kazağa baktığında, hemen içeri dalıp, o kazağı deneyip, ayy üstümde olan mı yoksa bu mu, alsam mı, satsam mı, üstümdekini hemen çıkarsam mı v.b. demiyorsan, sadece ya güzel bi kazakmış, rengi de süper deyip geçiyorsan, aklın o kazakta kalmıyorsa, sorun yok.

erkek veya kadın ayrımı olmadan, insana dair bir şey bu. boşver fazla idealize edenleri. ama bir şekilde, bir sohbet esnasında, sevgiline şaka yollu da olsa bundan bahset. zira eminim kendisi de böyle şeyler yaşıyor.
  • Phoebe  (19.10.11 09:27:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.