[]

ps3 sorulari... ortaya karisik..

merhaba herkese..

uzatmadan sorularima geciyorum

1- ps3 ile turkiye'yi secerek kayit yaptim ama networkte dogru durust bir sey yok, baska bir ulke mi secmeliyim + bunun bir zarari var mi? ve bir de, ulke degistirme diye bir sey yok sanirim, bastan mi bir hesap daha olusturmam gerekiyor?

2- hangi yollarla oyun aliyorsunuz. sıfır daha ucuz satan siteler neler, hangi sitelerden takas yapiyorsunuz?

3- şu oyunlar yoksa elinde ,ps3 oynamis sayilmazsin dediginiz oyunlar nelerdir?

4- ps3 e linux vs. kuran oldu mu icinizde, durum nedir?

5- sixaxis lerin sarji ne kadar gitmekte? 2 sixaxis ama 1 usb kablo var, 1 kablo daha alsam garantiye almis olur muyum kendimi?

6- blue ray discler kullanmadan, cd siz falan yani, internette oyun oynama olayi var mi multiplayer? kucuk ama zevkli oyunlar gibi?

7- pes fanatigiyim ben.. ps2 den beri hep pes oynarim, fakat playstation3 te pes2008 cok problemli diyenler ve yazanlar var. oynayip da sorun yasayan var mi, yoksa fifa2008 mi tercih etmeliyim?

bunlar disindaki tum ipuclarini, puf noktalarini vs. yazarsaniz daha cok zevk alirim aletten. tesekkur ederim.

 
5. ne kadar gider tam bilmem ama biz kafede oynadik 2 saat boyunca bir tane kolda sarj problemi oldu 3e 3 oynuyorduk adam sadece 2dk tuttu kolu kabloda ve sonra devam ettik.

7. ben WE3 serisinden beri oynuyorum oyunu ama beni de tatmin etmedi acikcasi oyun bir garip geldi, belki de ps3+yeni oyun olmasi sebebiyle oyle olmustur ancak oynanis acisindan bana zevk vermedi multiplayer en azindan boyleydi belki master league vs atraksiyonlari yine iyidir ama oyun gereksiz duragan olmus gibi geldi bana. fifa08 ps3'te oynamadim o yuzden karsilastiramam tabi.
  • 2pac  (20.06.08 20:26:50) 
1. sifirdan hesap acip UK gibi bir ulke ile kayit yaparsan oyun demolari indirebiliyorsun abi. baya faydali ve guzel.

2. gittigidiyor iyidir.

3. gta iv, assassin's creed, devil may cry 4 ve adi aklima gelmeyen birkac oyun daha.

4. sanirim wishmaster kurmu$tu, belki mesaj ile ula$abilirsin.

5. cogu oyun tek ki$ilik oldugundan sorun olmuyor pek $arj. biri ile oynarken digerini $arj edebilirsin. ama istersen herhangi bir mini-usb kablo i$ini gorecektir.

6. ben bunu bilmiyorum.

7. ben hicbir problem gormedim oynadigimiz sure icinde. $u an durum nedir bilmiyorum fakat hata varsa patch cikmi$tir zaten. otomatik indirir eder o.
  • sourlemonade  (20.06.08 20:30:02) 
2. ben oyunları genelde ebay'den getiriyorum. gayet uygun fiyatlı şeyler yakalanabiliyor. ama tabii üşenmeyip araştırmak ve takip etmek gerektiriyor.

3.uncharted kesinlikle.

6.ps store'da oyunlar satılıyor 5 10 dolar gibi fiyatlardan, bazıları gerçekten çok eğlenceli.

7. pes falan bende yok ama çok başarısızmış ps3de. arkadaşlar harıl harıl oynuyorlar ve şimdilik en iyi oyunun euro2008 olduğunu söylüyorlar.
  • goldenwand  (21.06.08 17:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.