[]

wireless'ı görmüyor pc...

dünkü sorumdan sonra linksys usb adaptor aldım bugun kurdum taktım alet calısıyor ama hiçbir kablosuz ağ bulunamadı diyor. aynı odada laptop görebiliyorken o nasıl göremiyo? ana bilgisayardan bişeyler yapmak mı gerek?

router usrobotics maxg

edit : şimdi gördü şifreyi de girip bağlandım lakin %15 sinyal diyor ve bağlanmadı tam olarak sanırım...

 
laptop ne kadar sinyal gucu alıyor??malesef belki de linksys dandiktir bendeki airties usb adaptor'de 10 metre otedeki odadan %60 ancak oluyor arada sadece koridor olmasina ragmen.


  • 2pac  (20.06.08 17:44:01) 
Bende komsulardan internet kullanirim diye usb bir adaptor almistim lakin laptopin kendi adaptorune gore inanilmaz gucsuz cekiyordu. Alet bozuk heralde dedim degistirdim ikinciside ayni sekilde calisti. Sanirim bu usblerde anten designlari kisitli oldugu icin boyle bir sorun oluyor. Ama uyduruyoda olabilirim. Benimki dlink idi galiba.


  • badseed  (20.06.08 18:30:27) 
laptop 3 sinyal gücü alıyor hiç sorunsuz bağlanıyor ama benim linksys adaptörü 1 sinyal maksimum 2 aldı ama %15 i geçmedi bağlandı ama internete ulaşılamıyor hatası verip kopuyor direk.. boşuna mı para verdim bu alete yahu :(


  • nihilanth  (20.06.08 19:18:19) 
sorun halloldu, sagolsun ev arkadası sifreyi yanlıs vermis. sinyal %15 olsa bile bağlanıyor çatır çatır evet.


  • nihilanth  (22.06.08 15:23:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.