[]

1 ayda Java Dilinde Orta Seviyeye Gelmek İstiyorum ama Nasıl?

Selamlar,

Bir java projesinde görev alacağım için bunu öğrenmemi istediler, daha önceden okulda biraz öğrendiğim C dili var , PLSQL, Matlab vs bu tarz dilleri de kullandım.
Kısaca az da olsa altyapı var ama obje dillere başlamak nasip olmadı.

Biliyorum daha önce illaki başlık açılmıştır ama durumum acil akşamları mesaiden sonra 2-3 saat çalışarak en etkili bir şekilde sıfırdan JAVAda derdimi anlatabilecek hale gelmem lazım 1 ay içinde.

Çok fazla kaynak var elimde pdf ler falan ama nerden başlayacağımı bilmiyorum. odaklanınca hızlı kapan biriyim o konuda sıkıntı yok bence.

ne yapsam ne etsem en hızlı şekilde nasıl öğrenirim?

 
tutorial izlemek, ebook okumakla olmaz. muhakkak bir hoca bul. eğer acilse birebir eğitim şart. grup değil.


  • kocayusuf  (17.10.11 09:35:20) 
csystem.orgda kurs var ama o da 120 saat, kendim biraz anlayıp internetten arkadaşlarıma bazı kısımları sorabilirim en fazla


  • technicalte  (17.10.11 09:40:12) 
şöyle yapacaksınız: cdnimg.visualizeus.com


  • 386 dx  (17.10.11 10:09:11) 
C biliyorsanız dilin syntax'ında çok zorlanmazsınız, günde 2-3 saat çalışarak 1-2 günde, haydi diyelim 1 haftada tum fonksiyonları tek class altında toplayarak derdinizi anlatacak kadar ogrenebilirsiniz.

ama oop ayrı bir dünya, 1 ayda anlamak zor. kullanmadıkça öğrenilmiyor ne okuyarak ne de "hocayla". onun için syntax kısmıyla haşır neşir olduktan sonra bir tane oyuncak proje bulun kendinize ve onu yazmakla uğraşın geri kalanıında.
  • simendiferlerin efendisi  (17.10.11 22:30:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.