[]

wireless alıcı, usb veya ne?

evde hem wireless hem kablolu özellik gösteren 4 girişli esaslı bir modem var.şimdi benim pc'me ne alayım da 20 metre kablo çekmekten kurtulayım? (router çok uzakta bana çünkü orada ev arkadaşım kullanıyor) wireless usb'yi (eğer varsa öyle bişey) takayım ki odamdaki pc'me bağlantım olsun diyorum ama hangisini tavsiye ediyorsunuz? web sitesi de kabul.

bir de bunu takar takmaz kurulum vs. gerektirmeden interneti görecek mi pc? başka bilmediğim bir bit yeniği var mı? şu an laptopla deniyorum odada görüyor wireless ı ve çalışıyor internet.

pc deki işletim sistemi windows xp

 
wireless adaptor isini gorecektir hocam. ben usrobotics ve linksysninkileri kullandim (her ikisinde de usb ve pci) ikisi de gayet guzeldi.
pci veya usb olmasi farketmez ikisinde de driverlari kurup aninda kullanmaya basliyorsun.

  • entrapmen  (19.06.08 20:32:29) 
hmm fiyatlar 50 ytl civarında diyor. 15-20 ytl ye bulamazmıyız ki :) kablodan 20 ytl tutacak ve sonra çöpe gidecek diye vazgeçmiştim de.


  • nihilanth  (19.06.08 20:38:20) 
www.hepsiburada.com

soyle birsey var indirimdeymis..daha ucuzu da var sitede ama asus diye bunu yolladim. ben de 50ytl uzeri vermistim alirken vakti zamaninda. bence bunun fiyati iyi gibi alternatif sitelere de bakabilirsin tabi modelleri bulduktan sonra.
  • 2pac  (20.06.08 14:00:32) 
linksys aldım. fena değil gibi.


  • nihilanth  (22.06.08 15:23:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.