[]

Netbook tavsiyesi?

merhaba,

sürekli yanımda taşıyabileceğim, powerpoint excel word üçü aynı anda açık arkada youtube'dan müzik çalıyor ve üç windows klasörü açık şekildeyken kilitlenmeyecek bir netbook'a (ekranı en fazla 13" dizüstü bilgisayara) ihtiyacım var. tarifime göre bir netbooktan baya bi yüksek performans beklediğimi farkettim ama yine de önerebileceğiniz bir model varsa bekliyorum. özellikle kullanıcısı olduğunuz netbook hakkında yorumlarınızı yazabilirseniz sevinirim. teşekkürler.


 
alacağınız hiçbir netbook dediklerinizi yaparken kilitlenmez. eşim atom n270 işlemcili kullanıyor. ben bazen onda video render yapıyorken nette dolaşıyorum. müzik de açık oluyor. şimdiki yeni atom işlemciler çok daha güçlü. istediğiniz netbook'u alın. sorun yaşamazsınız.


  • ben smyrna  (16.10.11 20:05:09) 
bütçen varsa asus lamborghinilere bakabilirsin, çift çekirdekliler işini görür rahatça. 1knın üstünde fiyatı var tabi.


  • inbiziddid  (16.10.11 20:05:59) 
Benim iki sene önce aldığım lg x120 netbookum bu dediklernizi yapıyor 500 lira fiyatı da bu ara . Anneme de aldık geçenlerde ama onunki yavaş baya. Bendeki xp yüklü sanırım ondan daha hızlı benimkisi. Onunki 7 mi vista mı nedir değişik bi şey. Xp yüklü almanzı tavsiye ederim.


  • holly golightly  (16.10.11 20:31:25) 
hp mini 2140 lar isinizi gorur.


  • artisnot  (16.10.11 20:35:41) 
fiyatı "1k" nın (ne demekse) üstünde bir netbooka para vermenize gerek yok. goo.gl asus eee pc'nin herhangi bir modelini almanız işinizi çok rahatlıkla görür. bütçeniz daha az ise samsung veya lg'lere bakmanız daha iyi olur. onlar %15-20 daha ucuz olabiliyor. asus bu işin en iyilerinden. hp'de olabilir ama hp'nin pclerine hiç bir zaman ısınmadım ve genelde daha pahalıdır zaten. asus lamborghini gibi tamamen tasarım için para alınan bir pcye para vermektense pcnin hard diskini söker yerine ssd takarsınız mis gibi olur. yani iphone'unuz varsa ve bunu kullanmaktan çok göstermeyi seviyorsanız buyrun asus lamborghini'a "1 k"dan fazla para ödeyin. ama alacağınız her netbook (bakın hepsi diyorum) söylediklerinizi sorunsuz yapar. yeni işlemcilerin tek farkı önceki bahsettiğim işleri daha rahat yapabiliyor olması. bi de tabi hd video desteği.


  • ben smyrna  (16.10.11 21:31:10) 
arkadaşıma amd c60 işlemcili 11.6" ekranlı netbook aldık. Teknosada var. Markasını acer dı galia.


  • hoot  (16.10.11 22:35:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.