[]

geçen hafta ben bi b.k yedim, karton yapalım biz onu.

hoşlandığım bir kız var. konuşurken ederken, onu etkilemek adına, kim ne der diye umursamadan yaşamayı öğreteyim mi sana dedim. olur sözünü aldım, buluşalım bakalım ne yapacaksın dedi. çok güzel, buluşma sözünü kaptım da arkadaş ben ne yaparım da kim ne derse desin ben buyum, banane milletten hissini verebilirim güzeller güzeli arkadaşıma?

banka mı soysam

@dehri
olmaz.
dostum sakin ol, hayatımı renklendirmeye çalışıyorum. banka soymıcam. izledikleri ve okuduklarıyla bir noktada kesişmeyi kim istemez ki. 7-24 odamda oturup insanların benimle bir şeyler paylaşmasını bekleyemem. ayrıca kaç yaşındasın bilmiyorum, gencecik adamım. bu yaştaki kıza senin kafanla yaklaşırsam "ha?" der. yaşımın keyfini çıkarıyorum. o kadar.

keşke karşımdaki insanı tanısaydın. biz değil, bu düzen hasta.
durduk yere demedim ki o lafı. öncesinde bir aydır yalnızca "kendim" olarak karşısında durdum ancak kar etmedi. yalnızlıkta bana mahsus değil. ve küçük bir şehirde yaşıyorum. "kendim" olarak anca kahvehanedeki amcaların gönlünde taht kurarım. umarım yanlış anlaşılmadan, kimseye zararı olmayacak tavsiyelerle eğlenmemi göz ardı edebilirsiniz.

@girl in a coma
(bkz: okuyom ben yaaa)
şanslı masa iyi bir kaynak.

@chickensoup
öpçem!

@Sir.Fitih
kanka anladın sen beni maddi bakımdan. geceleri taksiye mi çıksam, para lazım. anormal yiyecek varsa ondan alayım herkesin pek bilmediği.

@cosmicstring
ingilizce "sözde" biliyorum. bakalım ne kadar biliyor muşum?

@jimicik
ah istanbul ah. otobüsle bile bi gün sürüyor.

@uche
burda dağ bayırdan bol başka bir şey yok. arkadaştan motoru alıp, chateau d'esclans açtın mı tamamdır. manzaralı bi yer fikri hoşuma gitti.


İstanbul'da, İzmir'de, Ankara'da değilim. Ufak bir anadolu kenti. Ayrıca ben "bu" değilim. Yalnızca hoşlandım ve güzel bir kızla güzel bir gün geçirmek için tavsiyelere ihtiyacım var. yarın bana evlenme teklif etse kabul etmem. tek derdim biraz eğlenmek.

 
özür dile, hayatının geri kalanında efendi olmaya and iç.


  • dehri  (16.10.11 15:37:53) 
sex drugs and rock'n'roll bebeğim de. ilk uçakla x e götür onu. x sana kalmış. yapabilecek misin?


  • girl in a coma  (16.10.11 15:42:00 ~ 15:42:24) 
öp onu. kısa, net ve garantili. "bak ne tepki verceğini umursamadım, sadece içimden geldiği için yaptım" mesajını ver. zaten hoşlanıyosun, bi de öpmüş olursun.
kötü bi tepki alırsan, sadece örnek olsun diye yapmıştım der geçiştirirsin.
kendini çok kötü göstermeyecek, ama orjinal bir şeyler giyerek gidebilirsin. mesela pijamayla çık? milletin ortasında şarkı söyle vs. :)
  • chickensoup  (16.10.11 15:45:48) 
aa buldum. şanslı masa daki gibi şeyler yap. kafedeyken masanın üzerine çık şiir oku falan filan.


  • girl in a coma  (16.10.11 15:47:55) 
peki, sonucu da bildir bize :)


  • chickensoup  (16.10.11 15:50:37) 
"çok fazla film izliyorum ve bu yüzden gerçeklik algım kaydı. eğlenceli ve maceraperest bir hayat yaşamayı göze alamadığım gibi, bu yöne doğru adımlar atarmış gibi yapmanın yolunu kötü hollywood trick'leri olarak belledim. eşeğim ben" yazısını bir tişörte bastır.


  • dehri  (16.10.11 15:50:54) 
mavi ve kırmızı 2 hap, avuç içinde.

kız karşında..

---- şaka bi yana ----
Bu arada standartlar belliyken herkesin Sıkrafiye yüklenmesi sacma. Bence yarım porsiyon kürt böreği bile o kıza birşeyler katıcaktır.
---- şaka bi yana ----
  • Sir.Fitih  (16.10.11 15:51:52 ~ 15:57:25) 
İngilizceniz varsa şu kitabı okuyun: (bkz: what do you care what other people think). Türkçesi yok ne yazık ki.

Tabii Amerika'da umursamadan yaşamak daha kolay :)
  • sourlemonade  (16.10.11 15:54:31) 
tramvayın arkasından koşarak, sokak çocukları styla, takılın arkasına, tünele kadar ücretsiz seyahat edin. paran varsa, en paçoz halinizle 360 ayarında concon bi mekanda bişiler için. ya da iki tane direksiyonlu kaykay gibi bişi var ya çocuklar biniyo, ondan al, buluşma noktasına onla git, gerçekten umursamıyosan kim ne der diye, dorock'ın önüne park edin kaykayları..
tabi sen bu musun? bi de o var..

  • jimicik  (16.10.11 15:54:38) 
osuruktan bi motor kiralayın. dağa tepeye manzarası olan bi yere gidip fotoğraf çekin. piknik sepeti falan da yaparsın. şarap peynir üzüm çim üstü mis gibi işte.


  • uche  (16.10.11 15:59:34) 
güzel, ben de sana bi işe gir çalış, memur ol, erken emekli ol demiyorum. önce yap, sonra anlat. repliklerle değil, cümlelerinle konuş. öğrenmeden öğretmeye kalkışınca böyle kekremsi bir tat veriyor insanlar. o gereksiz iddialı ve özgüven taşmasına uğramış cümleyi kuracağına "ben rutinden çok sıkılıyorum, aptalca bir şeyler yapalım mı?" minvalinde konuşsaydın kızla, gerçek olurdu hiç olmazsa.


  • dehri  (16.10.11 16:03:04) 
jimicik'in yazdığı "tabi sen bu musun?" lafı çok önemli. Fikirler tükenince "ilişkimizde heyecan bitti Cem anlıyor musun, yani ben daha başka şeyler hayal etmiştim" deyip iki gün sonra (tipi de uygunsa) dev altın saatiyle Reina'ya akan bir adama kapılabilir. Siz "bu" değilseniz tavşanlık yaptığınızla kalırsınız.


  • sourlemonade  (16.10.11 16:04:54) 
bu yağmurda bi bok yapamazsın.


  • cotillard  (16.10.11 16:04:55) 
illa secereni ortaya koyucan diye birşey yok, kavramlar gençkene çok sınırlı. Al gez dolas (kabaca Arnavutköy - Galata arası) o ölesiye yorgunluk ohş ne de güzel bi yaşammış seninki de civanım dedirtebilir.
Ya da ne biliyim çağır evine ıssız ıssız yemek yap, soya soslu dertli hindi yap, tereyağlı yalnız karides yap.

  • Sir.Fitih  (16.10.11 16:05:13) 
Ufak Anadolu kentlerinde insan içinde çılgınlık yapmanızı pek tavsiye etmem. Anında adınız çıkar. Millet zaten sıkıldığından böyle ilginçlikler çabuk duyulur. Söylediğim kitapta Prof. Feynman çılgınlıklarını Amerika'da, insan içinde yapıyor, size gelmez onlar. Bir gün o kızla geçireceğim diye kısmetinizi hepten kapayacak işler yapmayın :)


  • sourlemonade  (16.10.11 16:20:24) 
kasayı yan yatırın


  • nl extreme  (16.10.11 19:23:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.