Giriş
(3)

2 gözün bir olmaması

hintbülbülü
loş ısıkta yaptıgım testler sonucu emin oldugum bir gerçek var, sağ gozum soldan karanlık goruyor. sebebi ne olabilir?
loş ısıkta yaptıgım testler sonucu emin oldugum bir gerçek var, sağ gozum soldan karanlık goruyor. sebebi ne olabilir?
0
hintbülbülü
(15.10.11)
www.dunyagoz.com

burdan bak bi, dediğine uyan 3 görüş var
0
mor.inek
(15.10.11)
Valla benimde oyle. Cok dikkat edersem biri daha sicak digeri daha karanlik goruyor. Hatta bir tanesi isiga daha hassas. Oyle bir tanesini kapatip dikkatli bakarsan daha neler gorursun :) daha bu gun doktordaydim. Gayet normalmis gozum. Takinti yapma.
0
ZZ
(15.10.11)
şimdi önce birini sonra birini kapatıyosun ya test için beki daaa ondan olabilir okuduktan sonra denedim bende de oldu %100 çalışıyo
0
murtazaa
(16.10.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.