[]

tek başına tatil yapılabilicek yer önerileri

İstanbul'da yaşıyorum. Temmuz'da şöyle bir hafta on gün bir yerlere kaçmak ve kafa dinlemek istiyorum. Ancak tek başıma gideceğim için güvenli ve çok da ıssız olmayan bir yer olması gerekiyor. Yani en kötü ihtimalle atlayıp bir minibüsle merkezi bir yere gidebileyim ya da merkezi bir yerde kalayım. Soğuk ve temiz bir deniz, güzel bir sahil, sakinlik, kalınabilecek temiz bir pansiyon, akşam oturup müzik fln dinlenebilicek bir kafe/bar'ı olsa yeter. Çok pahalı olmasa iyi olur tabii. Olympos'u fln düşündüm ama tek başına kalınır mı orda bilmiyorum. Hem gidilebilicek yer hem de varsa oralarda bildiğiniz pansiyon/otel/motel tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim. (Bilmem fark eder mi ama "cinsiyet: Kadın" diye de belirtiyim.)




 
daha çok turistlerin bol olduğu bir yeri tercih edebilirsin ki rahat rahat tek başına tatil yapabilesin..


  • prodeq  (19.06.08 09:45:04) 
bodrum / yahşi ' den kesinlikle daha güzel bir yer bulamazsın hatta buyur #11037114


  • cagkan  (19.06.08 09:58:30 ~ 10:00:29) 
kesinlikle kaş derim. Hem denizi çok temiz, hem de kafa dinlemelik bi yer. Bonus olarak da kekova, üçağız, patara plajıyeter de artar sanırım. Fiyatları uygun olan kalınabilecek yerler de var hem.

bu arada desdinova, egotm sabah sabah beni güldürdünüz ya :))
  • light beam  (19.06.08 10:13:44) 
Emek pansiyon--Çıralı'da. Denize erişim çok uygun. Çıralı'nın tam ortasında. Fiyatlar makul, bungalowlarda çalışan klimalar, bahçede gezinen kuzu koyun tavuk köpek vs., pansiyondan ayrılırken, anne-baba gibi uğurlayan "evladım öğlen yemeğe geliyor musunuz? akşama ne yapayım?" diye sorup, isteğe göre yemek yapan, patlıcan salataları muhteşem olan; para kazanıp şımarmayan bir aile işletiyor. Geceleri mutfağa gidip, kendiniz de öte beri hazırlayabiliyorsunuz. Biz bir aile ile tanışmıştık adam 20 senedir mi ne, her yıl Almanya'dan geliyor çoluk çocuk, köpeğiyle möpeğiyle. Kesinlikle tavsiye edilir.

Bahçede bir de ağaç ev var, tırmanıp içine, al kitabını oku, kimse rahatsız etmez. Deniz hemen karşısı (sahili yok yalnız, taşları var). Giderken de bahçeden yeşil limon toplamak serbest. Zaten o sene gitmezseniz, pansiyonun sahipleri, giden başka bir eşinize dostunuza yeşil limon verip, gene gönderiyorlar size :)
  • cedilla  (19.06.08 10:47:13 ~ 10:48:14) 
ben de çıralıda myland nature'ı tavsiye ederim.


  • likeinme  (19.06.08 13:16:44) 
soguk deniz ve antalya pek birbirine uyan kavramlar degil. literally soguk deniz icin izmir'den guneye inmemeniz lazim. diger isteklerinizi de dahil ederek bozcaada'yi oneririm.


  • 507  (19.06.08 14:36:53) 
  • korkunctilbe  (19.06.08 15:02:58) 
Foça,Kaş ki akdenizde ama denizi soğuk.


  • mikelarteta  (19.06.08 15:52:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.