[]

firsaturunu.com hakkında...

şimdi bu adamlar son açıklamalarında tüm siparişleri iptal ediyoruz demişler, herhangi bir şey almadığım için ürün alırken kullanıcıların nasıl bir satış sözleşmesini kabul ettiklerini bilmiyorum ama bu sitenin böyle bir hakkı var mı?

ikinci sorum, 5 milyon topladıkları söyleniyor, bu 5 milyon ürün alımında doğrudan site sahiplerinin yani şirketin hesabına aktarılmış mı oluyor?

eğer öyleyse bu adamlar paraları iade edene kadar bu paradan faiz ile filan baya güzel bir kazanç sağlayamazlar mı, sağlamış olamazlar mı?

 
para direkt hesaplarina gecmis olmuyor zaten bankalar bloklamis hesaplarini ve firmanin talimatiylada paralar iade ediliyor yani faiz vs. ile kar durumu soz konusu olamaz.


  • anarquia  (14.10.11 23:24:40) 
Direkt hesaplarına geçiremiyorlar parayı. Eğer direkt geçirirlerse 5% gibi bir kesinti oluyor. O 1 aylık 5% karlı bir alışveriş değil. Ayrıca Acun'a verdikleri paralar filan da var.

Bence vurgun vurmaya çalıştılar ama vurgun boylarını aştı :)
  • ataturkiye  (14.10.11 23:25:11) 
Vurgun yapmaya çalışıp, iş büyüyünce vazgeçmiş olabilirler; yada belki bu iptal meselesi de önceden planlıydı. Sonuçta adamlar istediğini elde etti, reklamın iyisi kötüsü olmaz derler. Herkes onları konuştu bu günlerde.


  • jamiro  (14.10.11 23:33:47) 
firsaturunu.com

sözleşme burda var o da zaten online satışla ilgili standart bi sözleşme bütün sitelerde aynı şeyler yazıyo bazıları 1-2 ekleme yapıyo bunlar yapmamış. ben alışveriş te yapmıştım. iade icin acıklamadan once bankayla gorusmustum zaten.

kartlardan daha bu sabah paralar cekildi provizyondaydı yani o yüzden kullanmış olma imkanları yok.

bana kalırsa da dolandırmayı planladır ama gazetelerde de haberleri cıkınca donanımhaber ek$i de cogu forumda fazlaca konuşulunca göt yemedi iade ediyolar paraları.
  • rurouni  (14.10.11 23:53:21 ~ 23:55:39) 
buna ek bir soru sorayım peki ben de, satıldı diye gösterikleri sayılar aslında satılmamış mı? yani stokta olup da gönderebildiklerini mi yazmışlar yoksa parasını alıp da ürünü göndermediklerini mi yazmışlar. yani hiç fiziki ürün satışı yapabildiler mi?


  • in vino veritas  (15.10.11 00:01:00) 
@in vino veritas hiç ürün satılmadı herkesin parasını iade edicekler. orda ki rakamlar satılan ürün adetleriydi dogru rakamlardı büyük ihtimal ama. sözde insanların güvenmemesi neden gosterilerek herkese iade edicez dediler.


  • rurouni  (15.10.11 02:59:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.