Giriş
(1)

Microsoft Outlook

ziverbey
`Microsoft Outlook`'un ana ekranında e mailin görünümü yok oldu gitti. normalde kimden konu zaman diye olan e mail listesi şimdi sadece sıra görünecek şekilde ve bir türlü eski haline getiremiyorum. acaba bu düzenleme işi nereden oluyor..lütfen
Microsoft Outlook'un ana ekranında e mailin görünümü yok oldu gitti. normalde kimden konu zaman diye olan e mail listesi şimdi sadece sıra görünecek şekilde ve bir türlü eski haline getiremiyorum. acaba bu düzenleme işi nereden oluyor..lütfen
0
ziverbey
(14.10.11)
view kısmında o ayarlar.

ayrıca maillerin filtreleme özellikleri de filtrelerin üzerine sağ tıkla, orada hangi şartkardaki kolonlar (tarih, kimden, konu) şeklinde gözükür. onlar istediğin gibi çıkartıp ekleyebilirsin.
0
winston insani
(14.10.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.