[]

Tren Yapasım Var

Haydarpaşa - Diliskelesi arasında yıl sonuna kadar trenle yolculuk edeceğim. Mesaim 8:00-18:00 arası.

Adapazarı ekspresinin sabah 6:25 treni 7:34'de diliskelesinde oluyor.
Akşam'da 18:11'de diliskelesinde duran tren 7:23'de haydarpaşa'da duruyor.

Normalde bu saatler bana uygun ancak adapazarı ekpresine abone olmak yerine Diliskelesi'nde duran bir anahat trenine aylık abone olsam, duracağı durak sayısı az olması nedeniyle gidiş geliş süreleri daha kısa olacaktır, böylece daha fazla uyuyabileceğim.

Sorum şu; böyle bir yöntem kullanan var mı, işe yarar mı? Anahat trenler diliskelesinde duruyor mu? (bu konuda derin şüphelerim var)

TCDD sitesinden Haydarpaşa'dan kalkan bütün anahatların detaylarına bakarak bu bilgiye ulaşmak en nihayetinde mümkün tabi belki bir bilen çıkıp beni 1-2 saatlik araştırmadan kurtarır, deneyimleri de cabası olur.

 
anahat demissiniz o yuzden önceki cevabı sildim. anahat trenleri diliskelesinde durmuyor. sizin için en iyi yöntem adapazarı ekspresi.


  • kuja  (14.10.11 11:03:31) 
"haydarpaşa - Diliskelesi arasında yıl sonuna kadar trenle yolculuk edeceğim." kötü bir haberim var 1-2 aya adapazarı-haydarpaşa hattı iptal olacak hızlı tren çalışmaları için.


  • cagdassalur  (14.10.11 14:41:23) 
ohannes ya, o çalışma 2 ay olacak diye taa yazbaşında duyurmuşlardı hala mı bitmemiş.

wide gebzeye kadar minibüsle gidersem günde 5-6 saat yolda geçirmem gerekir. :)
  • serseri marti  (14.10.11 15:10:09 ~ 15:10:57) 
tcdd yi aradım, "adapazarı ekspresi şu anda işliyor ama hızlı tren inşaatı başlayınca büyük ihtimalle bir kaç yıl için devredışı bırakılacak ancak ne zaman olacağı henüz netleşmiş değil" dediler.


  • serseri marti  (14.10.11 15:59:07) 
adapazarı ekspres ve diğerleri yaklaşık 30 ay çalışmayacak.

izmiti geçince köseköy istasyonu son durak olacak.

muhtemelen aralık gibi trenler kalkar.

cevabı google da aratınca haberi bile çıktı.

www.tren-saatleri.com
  • al basmadan donu var  (14.10.11 16:01:46 ~ 16:02:26) 
o diil de tren yapasım var nedir lan ahah


  • cagdassalur  (16.10.11 19:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.