[]

el yanıgı acililimsi

az önce mıkrodalgadan süt cıkartırken 3 parmak ve bilegımı yaktım bilegim yara oldu ne yapayim evden cıkamayacak durumdayım acile falan anca sabaha gidebilirim




 
evde flexojel var sürsem birşey olur mu


  • exodia  (14.10.11 04:28:09) 
derisi soyulmuş hani bisiketen düşersin olur ya


  • exodia  (14.10.11 04:29:54) 
sen burdan kimsenin dediğini takma direk acile git!!


  • pazubant  (14.10.11 04:36:08) 
yara buyukse bir masrapanin, kabin icine musluktan su koyun elinizi o suyun icinde tutun, cikarinca aciyorsa sabaha kadar suyun icinde kalsin eliniz bir sey olmaz, uyuyacaksaniz da yatagin yaninda kalsin su, o sekilde uyuyun el suyun icinde kalsin, benim 15-16 yaslarda koluma caydanliktan kaynar su dokuldu derisi tamamen soyuldu milyon tane su toplamasi seklinde baloncuklar olustu acidan duramiyordum, yakinlarda doktor falan tedavi imkan yoktu bir legen suyun icinde iki uc gun birakarak duzeldi izi bile kalmadi.


  • artisnot  (14.10.11 04:43:44 ~ 04:44:02) 
acıyla kal. Sadece her şeyini kaybettiğinde her şeyi yapabilecek kadar özgür olabilirsin.


  • tatarcik  (14.10.11 06:04:50) 
yanığa su veya buz değdirirsen su toplar geçmek bilmez. Üzerine limon sıkmak işe yarıyor hem şişmiyor hem acısını alıyor. ama deri soyulacak kadar ciddi durumdaysa hastaneye git.


  • r_u_h  (14.10.11 11:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.