[]

kendime vakit ayıramıyorum

ya allah belamı versin nasıl bi skim bünyem varsa hayatımı mahvediyor..

boş işlerle uğraşarak hatta hiç bir şey yapmadan sadece sandalyede oturarak günlerce uykusuz kalabilirim..

ama ne zamanki kitap okuyayım resim çizeyim bilgisayarda bişeyler yapayım yarım kalan işlerimi yapayım dışarı çıkayım hatta müzik dinleyeyim namaz kılayım incil okuyayım ateşe tapayım gibi(aklınıza gelen herşey) desem gözlerim kapanıyor uykudan ölüyorum(günün hangi saati, nekadar uyuduğum filan önemli değil)

öyle boktan bi durumdayım ki dini hiç bir bağım kalmadı, elimi pencereden dışarı sallayıp "yiyosa in yeter" diye küfreden insan oldum artık.. ama dünyaylada bağ kuramadım anasını skim..

ya yemin ederim kokain mi kullanayım eroin mi alayım..o haldeyim.. kabul edecek durumdayım hayatım mahvoldu..

ya kendimi geliştirme filan değil, en çok sevdiğim şey resim çizmek.. kalemi tutayım uyuyorum..

sıradan insanlar kadar enerjik(sıradan düzeyde) biri olmak istiyorum..hayatım ciddi manada mahvoldu bunun yüzünden ki son denemelerimbu.... sonra baltaya sap olamamış biri olarak hayatımı idame ettirmek zorunda kalıcam ki bu neyse...


Gereklilikleri yapamamaktan bahsetmedim ki, sıkıntıdan uyuyorsun demeyin diye ama burda söylüyorum ki resim çizerek kitap okuyarak mı hayatın kurtulacak demeyin diye..


yaş 24 oldu.

 
resim çizerlerin hepsimi böyyle aq (böyle)


  • berkecan concon again  (13.10.11 23:47:53 ~ 23:48:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.