[]

telefon önerisi

blackberry kullanıyorum ve gına geldi 3 gündür delirip duruyor. değiştirmek istiyorum ama iphone 3gs, htc desire hd ve htc incredible s arasında kaldım.
günde en az 7-8 saat dışarıdayım, bazen daha fazla. bu sürenin 1-2 saatinde müzik dinliyorum genelde, geri kalanında da hep aktifim. (facebook, twitter, sözlük vs vs) pek telefonda konuşmam ama. şarjı en iyi gidecek ve en hızlı, en rahat vs olan hangisidir sizce?



 
iphone'a şarj dayanmaz ona göre düşün


  • tantunisultansüleyman  (13.10.11 16:42:10) 
desire s ve incredible s e şarj dayanmaz, sürekli kullanımda, normal kullanımda 24-48 saattir, seninki gibi bir kullanım aşırı olur ve 12 saat ve daha kısa idare eder.

Desire HD si olup günde 2 kere şarj eden arkadaşım var, büyük pil falan aldı hatta ama hala aynı
  • bonjurkes  (13.10.11 16:49:17) 
blackberry deki sana özel bi durum değil, tümü aynı halde bikaç gündür biliosun di imi?


  • mahnita  (13.10.11 17:27:17) 
son 3 gün yüzündensen sakın ha böyle bir çılgınlık yapma. :) tüm blackberry'lerde var.


  • zanzeita  (13.10.11 17:40:43) 
mahnita; evet biliyorum. yine de soğudum telefondan.


  • love me like a reptile  (13.10.11 17:41:48) 
iphone. bir günü rahat çıkarır telefon. ekranın parlaklığına ve wifi ye dikkat etmek lazım. 3g de gerekmedikçe kapalı olsa iyi olabilir. ama olmasa da günü çıkartır
saat 10 a kadar fln gider aktif kullanımda

not:ip4 den bahsediodum..
  • locco  (13.10.11 17:53:39 ~ 17:54:08) 
söylediğin telefonların dışına çıkacağım ama bende sürekli nete giren mesaj yazan ve çok sık telefonda konuşan biriyim nokia e 72 kullanıyorum gerçekten çok memnunum rahat 4 gün gidiyor şarjı belki düşünürsünüz


  • traxes  (13.10.11 18:59:41) 
iphone 4 kullanan bir arkadaşım var. onda mı sorun var bilmiyorum ama bataryası çok hızlı tükeniyor. spordayken çantasına koymuştu telefonu. 1,5 saatte %12 falan düşmüştü hiç dokunmadan.


  • zanzeita  (13.10.11 23:19:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.