[]

şu müzik seti alınır mı?

ya şimdi zaten müzik seti alasım var epeydir. fiyatları da yaklaşık 300 lira civarı hani eli yüzü düzgün ama pahalı olmayanlar.

bu da 500tl'den 320tl'ye düşmüş diyorlar;

www.markapon.com

aslında hani "hacı bunu alacağına şunu al / bak ben yeni şuradan şunu aldım / markapon böyle bik bik bik" derseniz de tüm bunları değerlendirip bir alışveriş yapacağım.

şimdiden teşekkürler.

**

linke tıklamak istemeyenler için kopi peyst teknolojisi sunar;

SONY MHC-EC69 Mini Hi-Fi Müzik Seti! (Ücretsiz Kargo)

Genel Özellikleri:

*7 dahili ekolayzer ön ayarı ve X-MAXIMISER işlevi ile yüksek değer sunan Mini HiFi sistemi

*140W toplam sistem gücü sunan 2 yönlü ön hoparlörlerle canlı ve net stereo ses

*MP3 çalma özelliğine sahip 3 diskli CD değiştirici

*USB'den çalma - taşınabilir müzik çalarınızda / Walkman® veya USB memory stick'te saklanan MP3'leri kolayca dinleyin

*CD-R, CD-RW, MP3, AAC ve WMA da (DRM) dahil olmak üzere en popüler ses dosyası formatlarını destekler

*Kullanıldığı odayı zengin ve yüksek bas sesiyle dolduran 40mm horn tweeter

*30 istasyon hafızalı FM/AM radyo tuner (FM 20/AM 10) ve çift harici anten

*Ev bilgisayarınız veya dizüstü bilgisayarınızla kolay bağlantı ve bütün dijital müzik arşivinizi kolayca çalmanız için PC girişi

*Her türlü dekora uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış, zarif ve yer tasarrufu sağlayan ünite

*USB, CD ve Radyo uyku / çalma zamanlayıcı işlevleri ve odanın her yerinden kolay kontrol için uzaktan kumanda


Teknik Özellikler:

Boyut (G x Y x D): 200 x 306 x 415
Ağırlık (kg): 5,4
Ön Hoparlör Boyutu: 190 x 306 x 185
Ön Hoparlör Ağırlığı (kg): 2,0

 
şu ürün 50 tl olsa benim gibi almayacak 50bin kişi bulurum sana :)
ihtiyacın var mı ki müzik setine sonuşta laptop ve pc lerimiz var cd diye bi şey tarihe karışmak üzere nerdeyse her telefon receiver digital biçimde fm bandını getiriyorinternetten istediğin müziği dinleyebilecein klibi izleyebilecein receiverler bile mümkün artık yani bence yer kalabalığı 5 +1 alabilirsin lcd tv alabilirsin o paraya dediğim gibi dreambox türevi bi hd uydu alabilirsin yani müzik dinlemek müzik setinden midir illa ?

  • Blueyes  (13.10.11 13:20:34) 
herkesin bir fikri olabilir bu konularda saygılıym da, ancak benim düşüncem bir hi-fi sistem almayacaksanız (hi-fi den kastım marantz amfi ve kef hoparlörler gibi) bir müzik setine para vermenin lüzumsuz olması. sebebine gelince cd çalarları zaten bir kaç zaman içinde bozuluyor (evet acı tecrübe), thd oranları çok yüksek, bir de hoparlörlerin yapıldığı malzemelerinin tam doğru olmamasından kaynaklanıyor. artık sony eskisi gibi değil sadece pazarlama ile ayakta duruyor buna da çoğu kişi katılacaktır. neyse çok uzattım benim önerim blueyes in de dediği gibi bilgisayara EDIFIER R1600T PLUS almanız olur. gerekirse mp3 çalarınızı bağlayıp kullanmanız da mümkün. sebebi ise açık bahsettiğiniz müzik setinden daha iyi ses verir ve daha ekonomik :)


  • ohtararan  (13.10.11 13:45:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.