[]

evimin suyu kesildi

Merhaba Arkadaşlar,

Su faturası gelmiyordu ve peşine düşmemiştim,6 aylık faturayla birlikte dün gelip kesmişler.Beşiktaş'ta oturuyorum ve kağıdın üzerinde en yakın şube müdürlüğüne gelin yazıyor.Beşiktaş İski şube müdürlüğü Maslak'taymış sanırım.Bilenler varsa ilk olarak bunu teyit edebilir mi ?
İkinci sorum ise şu, su faturası ev sahibinin,kira kontratı da ev arkadaşımın üzerine,ben yarın açtırmaya gittiğimde bir kıllık çıkar mı ?

Teşekkür ettim.

 
maslak'ta istinye park'a varmadan önceki cadde'de iski. fatura ile beraber gidip işlemlerini yapabilirsin.


  • mesopotamian  (13.10.11 11:51:53) 
su faturasının ve kontratın üzerime olmaması etkilemez di mi ? kapıcı rolü yapmayı düşünüyorum


  • stonetemple  (13.10.11 11:53:02) 
bildiğim kadarıyla sadece fatura sahibi açtırabiliyor.


  • lennonn  (13.10.11 11:54:27) 
Parayı nakit verirsen uzaylı olsan bile problem değil. Hatta biz su evsahibi üstüneyken gidip borca taksit bile yaptırmıştık, bizde de sayaç bozuk olduğundan 4 ay eksik okuyup sonradan geçirmişlerdi.


  • kimlanbu  (13.10.11 11:56:51) 
rol yapmana gerek yok sen parayı yatırınca suyu açarlar hiç sorun çıkmaz sormazlar bile


  • sirena  (13.10.11 12:04:00) 
gitmişken faturnaın neden gelmediğini de sor, sayaçla ilgili bir sıkıntı varsa gelip düzeltirler.


  • bitter cikolata  (13.10.11 12:11:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.