[]

schengen

deneyimlerinize dayanarak diyebilir misiniz ki şu ülke turist vizesini böyle kolay veriyor, hiç zorluk yaşamadım, 3 günde vizem elimdeydi?
evet o ülke hangisi??
(transit vize de olur aslında ama belki 1 gün fln kalmak isterim diye turist dedim)


 
yunanistan'dan zorlanmadan alıyorum.. hem az belge istiyorlar, hem de 1 haftada kesin çıkıyor.. özellikle çalışıyorsan vs.
bir de idata ile çalışan ülkeler var ki onlardan da kısa sürede alıyorsun..bu sene başka ülkelere gidecek 2 arkadaşım hollanda elçiliğinden vize aldı.
-ankara için yazılmıştır.-
  • omonia  (13.10.11 11:47:54) 
istanbuldan başvurulacağını belirtmekte fayda var


  • limonlufiruze  (13.10.11 11:53:08) 
yunanistan gerçekten çok kısa sürede vize verebiliyor. ben 3 günde almıştım acil bir yurt dışı seyehati için. öncesinde vizeniz var mı, o da önemli tabii.


  • lucky_meh  (13.10.11 11:55:59) 
yunanistana yok ama geçmiş tarihli ingiltere de çalışma iznim ispanya ya da 3 tane shengenim var


  • limonlufiruze  (13.10.11 12:05:40) 
fransa'da sorun yasayan duymadım.


  • sobek  (13.10.11 12:38:57) 
istanbul için yunanistan kadar lanet bir konsolosluk görmediğimi söyliyeyim..git idataya paşa paşa italya vizeni al..ben salı gittim cuma vize elimdeydi...


  • neyazayimbensimdiburaya  (13.10.11 13:23:38) 
bildiğim kadarıyla ispanyadan daha önce vizen varsa yenisi için sorun çıkartmıyolar. hatta uzun süreli veriyorlar. ben hiç ispanyadan almadım.4 tane fransa vizem var ama gene duyduguma göre şu an baya bir sorun çıkartmaya başlamışlar.


  • 65 derece  (13.10.11 14:56:20) 
allah allah herkes te fransadan 3 günde alırsın demişti, fransaya karar kılmıştım ama bak şimdi sen böyle diyince kurtlandım :/


  • limonlufiruze  (13.10.11 15:07:02) 
fransa ilk vize için (en azından bana) 15 gün vermişti. ispanya fransadan daha ucuz ve geçmiş vizelerin olduğu için daha uzun süreli verebilir.
nacizane görüşümdür tabiki:)

  • 65 derece  (13.10.11 15:41:30) 
isviçre.


  • vejeteryan vampir  (13.10.11 16:32:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.