[]

cepten internete korkuyla girmek!

günaydın herkese,
dün gece 3 gibi avea ile günlük internet paketi aldım ve şu an bluetooth ile notebook üzerinden internete bağlanıyorum yalnız sorun şu ki vodafone gibi günlük internet paketi sınırsız değilmiş.100mb internet veriyolar ama ben bunun bitip bitmediğini nasıl anlarım,bi anda keslimiyormuş yani devam ediyormuş kontörden düşmeye.kota kontrolü mümkün mü?
niye bi işi de düzgün yapmıyorsun avea?


 
telefonun android ise kota kontrolü sağlayabileceğin uygulamalar indirebilirsin. belki telefonun kendisinde bile olabilir bu özellik. mesela telefonunda varsa bu özellik 95 mb kullanım sonrasında netle iletişimi kes gibi bir ayarlama yaparsın. tel modeli verirsen bilen biri çıkar yardımcı olur.


  • ilkinci  (13.10.11 06:07:31) 
telefon samsung sgh u 800 çok aradım dün ama bulamadım öyle bi özellik.


  • vcellist  (13.10.11 06:28:23) 
avea'da 5555'e KULLAN diye mesaj atıyosun sana ne kadar kaldığı bilgisi geliyor. kullanmadığın kota varsa sadece bir sonraki aya devrediyor.


  • merhum  (13.10.11 08:15:35) 
Günlük internet paketin biterse faturana ya da kontörlerine dadanıp kısa süre içinde sömürürler. Dikkat et, kotanı devamlı kontrol altında tut @merhum?! un dediği gibi


  • kimlanbu  (13.10.11 08:52:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.