[]

usb hdd ile format atmak ama sorunsal seklinde

sevgili duyuru sakinleri

okudugum ettigim kadari ile harici harddiskimiz ile format atabiliyormusuz. benim bilgisayarim da cd okuma konusunda biraz problemli. o yuzden hdd ile atmam gerekiyor bu formati.

ama soyle bir sorun var. bu windows 7 6kusur gb boyutunda. benim de elimde 4 gblik bir flash bellek ve 500 gblik bir harici hdd var. o yuzden sadece hdd mi kullanabiliyorum. ama ici benim icin hayati belgelerle fotograflarla kisaca kesinlikle kaybetmemem gereken metaryellerle dolu.

simdi ben bu hdd yardimiyla format atarken hddnin basina birsey gelebilir mi , o da format yiyebilir mi. yememesi icin ne yapmak gerekir? bunu bilmek cok onemli benim icin

aslinda bana butun proceduru anneye anlatacak gibi anlatacak bir duyuru sakini kraldan da kral olur. lutfen.

simdiden tesekkurler

 
harrage selam,

şimdi win 7, 6gb olamaz. ben evde kullanıyorum 4 gb'lik flash ile formatımı atıyorum.

eğer hali hazırda çalışan bir bilgisayarın var ise, sana birkaç torrent linki gönderebilirim. win7'yi indirip kurarsın.
  • t3hn0  (12.10.11 22:37:51) 
500GB olan hdd yi bicimlendirmeden format atmak icin kullanamazsın zaten. ek olarak 4gblık flash format atman icin yeterli olur win7 3.6gb olması lazım. 6-7gb dediklerin icinde fazladan bir sürü şey vardır onlarda gereksiz zaten. güzelinden bi win7 iso su bul kendine.

sonra 4gb olan diskine

forum.shiftdelete.net

burda anlatılanları yap gerisi gelir zaten.
  • rurouni  (12.10.11 22:42:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.