[]

Hp yazıcının fiyatı uygun mu sizce? (bim)

hp 1050a çok fonksiyonlu yazıcı bim'de 90tl avantajlı mı yoksa pekte uygun değil mi?
www.gold.com.tr

ama webdenalda da 90 tl(kargo dahil)
www.webdenal.com

edit: birde canon markamı almalı yoksa hp iyimidir yazıcıda?

 
15 tl bu tür bir cihaz için az bir fark değil. ben geçen hafta 269 tl'lik lensi 242 tlye aldım göbek attım. ama lens 1500 tl olsaydı 27 tl ucuz almak o kadar heyecan verici olmazdı. rakam 105 tl. indirimle 90 bence iş görür.
canon da iyidir de.. hp uzun süredir yazıcıda pazar lideri. kartuşu falan artık bakkallarda bile dolduruyorlar neredeyse :) bence hp alın. ha ben lazer samsung aldım. ama mediamarkt'ın açılışında 1.5 saat sıra bekleyip 169 tl yerine 99'a aldım. mis.

  • ben smyrna  (12.10.11 14:36:10) 
www.hepsiburada.com bas havaleyi hiç strese girme


  • Blueyes  (12.10.11 14:37:22) 
ama istanbulda isen yarın bahçelievlerde mediamarkt açılışı var oraya uğra önce


  • Blueyes  (12.10.11 14:38:15) 
aslında 20 tl nın çok önemi var o 20 tl ile dealextreme den ciss tüpü siparişi verirsin 15 tl ye de mürekkep satın alırsın bi ömür kartuş parası vermeden bu printer ile 10000 lerce çıktı alırsın


  • Blueyes  (12.10.11 14:40:41) 
Valla ihtiyacın varsa kaçırdığına üülürsün.Anında satılıyor bimde bu tür şeyler.Tekrar gidip baktığında bitmiş olabilir.


  • otebostan  (12.10.11 16:12:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.