Elimde bi adet 320gb hdd var usb den kullandıgım harici konumda. içi boş. Bundan bad sectorler var onlara bi kenara atıp üstüne veri yazılmamasını saglamak mümkünmüş hddtune ile gorundugu kadarı ile de bunlar ilk 10gb icinde falan sadece. http://www.delinetciler.net/forum/pc-teknik-servis/36695-bad-
Elimde bi adet 320gb hdd var usb den kullandıgım harici konumda. içi boş. Bundan bad sectorler var onlara bi kenara atıp üstüne veri yazılmamasını saglamak mümkünmüş hddtune ile gorundugu kadarı ile de bunlar ilk 10gb icinde falan sadece.
www.delinetciler.netkonuyla ilgili şöyle de bi şey buldum ama bi bok anlamadım bu adamın yazdıklarından birinci yol dedigi işlemleri nerde nasıl yapıcaz? acılıs disketi falan demiş ne disketi :/ neyin acılısı.
hepten anneye anlatır gibi değil usulunce anlatabilcek birileri var mı?
yapmak istedigim en kolay nasıl yaparım illa orda anlatıldıgı gibi yapmak zorunda değilim sonuc olarak.