[]

trojan?!

nod32,avast,trojan remover ve trojan hunter bir işe yaramadı. kaynagını da kendimce buldum. şöyle ki; internete baglanınca temporary internet files'da abc.update999.cn sitesinden 'gif'ler geliyor. bi el at hacım. teskkürler




 
(bkz: hijackthis)
yalnız kullanırken dikkat etmekte fayda var.
neyi silip neyi silmememeniz gerektiğini araştırın, soruşturun.
  • tannhauser  (17.06.08 21:36:50) 
bunu kullanabilecegimi pek sanmıyorum. eger log file bana yolla ben sana neyi silecegini söylerim diyen bir yardımsever varsa oh ne ala??


  • unoktad  (17.06.08 21:49:03) 
ya aslında abartmışım, hijackthis son aşama olmalı öncelikle isterseniz spyware doctor ya da adaware gibi programları deneseniz daha iyi olur. hallolursa riske girmeye gerek yok.


  • tannhauser  (17.06.08 21:49:32) 
kaspersky 2009 internet security yukle, bi aylik deneme surumu war. hem virusu, trojani temizler atar, hem firewall u war bilgisayari korur bide sistemi kasmaz. tavsiy ederim


  • sanio  (18.06.08 00:59:40) 
cok saolun. spyware doctor ile su an icin halloldu gibi. yarn bakacaz tekrar.


  • unoktad  (18.06.08 01:43:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.