[]

saç dökülmesi sorunu

uzun saçlı bir erkeğim ve saçlarım aşırı derecede dökülüyor. öyle ki hala kafamda nasıl saç var şaşırıyorum. ama saçlarımı kestirmek de hiç istemiyorum. yok mudur bunun bir hal çaresi, nasıl önüne geçebilirim? nasıl bir bakım uygulayabilirim?




 
döküleceği varsa dökülüyor. kepekli değilse saçın yerine yenileri çıkar. sorun olmaz. sakın millete kanıp da para mara kaptırma.


  • markasiz  (11.10.11 16:44:12) 
aynı durumdayım. deli gibi dökülüo ama hala sac var


  • los angeles  (11.10.11 16:46:30) 
+1

benim de günlük yaşamda deli gibi dökülmese de özellikle duş alırken ve hemen sonrasında çok dökülüyor. oldukça üzücü bir durum.
  • murqx  (11.10.11 16:49:18) 
20 yaşımda kel kaldım. 17de dökülmeye başladı. genetik dedi şeref... doktor. şimdi 24 yaşındayım arkadaşlarım bana amca diyor:))) döküleceği varsa da dökülüyor. bırak biyoksini minoksili saç çıkacak diye mağaralara bile gittim. bi bok olmuyor. sadece kepekliyse saçın kepeği önleyecek her şeyi yap. sıcak su ile duş yapma mesela.


  • markasiz  (11.10.11 16:51:06) 
Çam terebentin esansını şampuanınıza eklerseniz eğer; dökülme azalır ve yeni saç oluşur.


  • gizemli  (11.10.11 16:54:10) 
yok öyle bir şey. bir kere kimyasal olan şampuanı bırakın.


  • markasiz  (11.10.11 17:09:04) 
Hacı şakir kullan. Cidden tavsiyemdir. Bütün şampuanlar saç telini inceltirken hacı şakir kalınlaştırıyor, üstüne üstlük dökülmeyi de minimal seviyede tutuyor. Denemesi bedava...

He saçına fön falan çekip de deriyi yakma yine döker...

Ayrıca döküleceği varsa her halükarda dökülür.
  • juvee  (11.10.11 17:20:02) 
Minoxil damla al. Her gece sac derine sur. Dokulme durur ve zayiflamis olanlar kalinlasir. %100 etkili
kutusu 50tl civari sanirim.

  • durdenist  (11.10.11 17:35:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.