[]

kasım ayında balayı

selamlar duyuru ahalisi,

balayımız 13-17 kasım tarihleri arasına denk geliyor. geç kaldık farkındayız ama hala bir planımız yok.

klasik bir balayı (akşam şampanya servisi, sabahları yatakta kahvaltı, vs.) olmak zorunda değil, onları nasılsa her zaman yaparız. ilgimizi çekecek, güzel 5 gün geçirmemizi sağlayacak her türlü fikre açığız. gidin kütahya'nın bilmem hangi ilçesinde o tarihte ördek avı şenliği var çok güzel geçer bile diyebilirsiniz.

maksimum 1500 liraya kadar bütçemiz var. otel, tur, şenlik, festival, yurtdışı seyahati, her türlü seçeneği değerlendirip karar vermek istiyoruz. şimdiden teşekkürler.

 
gidin kemerde kalın reklam olmaz ise antedon da kaldım 4 gece daha yeni kasım 13 de denize girmek zor olur ama sıcak havuz sauna masaj etkinliklerinin yanı sıra huzurlu bir şekilde ultra herşey dahil takılırsınız hatta ordan tahtalı dağına çıkıp kartopu oynarsınız o tarihe kadar yağar 2600 mt teleferik ile çıkıosun kuşbakışı antalya :) güzel bi yatakta yemek yapıcak bi şey düşünmedeen takılın yeni evlilere indirim filan da yaparlar güzel zaman geçirirsiniz bütçeye de denk. allah bi yastıkta kocatsın:)


  • Blueyes  (11.10.11 16:55:54) 
geç kalmış sayılmazsınız bence ama hem kasım olması hem de bütçe biraz zorlaştırıyor.


  • desdinova  (11.10.11 17:11:17 ~ 17:12:01) 
o tarihlerde kapadokya güzel olur, hele bir de kar yağarsa off, uçhisardaki kaya otellere bi bakın...


  • anonimyususer  (11.10.11 21:09:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.