[]

geçmişe dair bankadan dekont almak?

Arkadaşlar merhabalar. bundan 3 yıl önce okula kayıt yaptırırken yanlış bir hesaba para yatırmıştım. Para yine üniversitenin kendi hesabına yatmış fakat harç için kullanılan bölüm değil. Şimdi ben bu parayı geri almak için tekrardan başvuru yaptım. Dekont örneğini getirdiğim taktirde paramı alabileceğimi belirttiler. Fakat üzerinden 2-3 yıl geçmiş bir işlemin dökümanını alabilir miyim?




 
tam tarih, saat belliyse "biraz!" ugrasarak alinabilir "belki". degilse maalesef "kesin" hayir.


  • entrapmen  (17.06.08 19:06:05) 
internet bankacılığında da görülebilir belki. bankadan bankaya değişir tabi geriye dönük ne kadar gösterebildikleri.


  • etna  (17.06.08 19:44:21) 
3 yıl çok eski bir tarih değil. elinizde dekont örneği varsa anında verebilirler. dekont yoksa da tarihi biliyorsanız olabilir yine. tutarı bilmekde işinizi kolaylaştırabilir.


  • eksi daglarinin aslani  (17.06.08 20:15:41) 
ben geçen sene 15 gün gibi kısa bir tarih aralığında dekontumu arattırmıştım fakat saolsun görevli hanım on saat mırın kırın edip ona rağmen bulamamıştı. ziraat bankası,beylikdüzü şubesiydi. kadın da sarışın cadaloz bişeydi. oh söyledim rahatladım ...


  • brkylmz  (17.06.08 20:22:17) 
üc yıl once bonus kartimla yaptigim alisverisi yaklasik tarih söyleyerek bulmus, faturasini da teknosa dan almistim. bankadaki arkadasin insafina kalmis diyebilirim.


  • atmacaged  (17.06.08 21:03:43) 
3 yıl çok eski bir tarih, 2008 içinde bir tarih olsa kolay, işini iyi yapan biri belki tek seferde de verir ama üç yıl önceki dekontu kesinlikle şak diye çıkarıp bir günde veremezler, muhtemelen genel müdürlüğe faks çekeceklerdir, sonrası biraz şans, yine de bankadan bankaya hizmet hızı değişebilir.


  • karga tdi  (17.06.08 21:41:12 ~ 21:42:23) 
Bankadan bankaya değişir. Şak diye de alabilirsiniz hiç de alamayabilirsiniz.


  • 386 dx  (18.06.08 18:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.