[]

istanbul jakarta ucus sorunu

14 saat thy direk ucus 1 teknik duraklama ve 18 saat saudiarabianairlines ise 1 aktarma ve 1 duraklama secenekleri var. gidiş geliş ikisi arasında 140 lira fark var. sizce değer mi saudiarabian airlines'ı tercih etmeye?




 
140 tl büyük para antalyadan otobüsle istanbula gelmek yerine uçağa binebileceğin bir miktar :) anladın mı bence anladın :))


  • Blueyes  (11.10.11 15:54:01) 
Toplam bilet ne kadar? Ben olsam 140 TL'yi verir, direk ucusla giderim.


  • wpi  (11.10.11 15:58:34) 
THY 14 saat ile bir duraklama (dubai muhtemelen) ve bir aktarma arasında değecek bir fark yok.

Çok da yorucu olur ayrıca 18 saat. 14 saat saat farkıyladır muhtemelen daha kısa bir uçuş olur sanıyorum.
  • justaddwater  (11.10.11 15:58:54) 
tabi ki thy. Singapur üzerinden Jakartaya uçacaksınız. teknik duraklama herzaman daha iyidir. çünkü indi bindi yapmazsınız. diğer tarafdan aktarmada bağlantılı uçuşunuzu kaçırma ihtimaliniz olabilir. hadi uçağı kaçırmadınız bagajınızın ikinci uçuşa yüklenmeme gibi bi olay olabilir ki o daha boktan bi durum. uçağı kaçır bagajın yanında olsun yanı o yüzden 140 tl yi dert etmeyin ve thy ile uçun


  • removebeforeflight  (11.10.11 16:26:47 ~ 16:27:29) 
dostum şaka mısın tabiki thy.

bence diğer arkadaşlar anlamamışlar.

1. saudi arabian airlines da aktarmalı, üstelik uçak değiştirilecek
2. thy'de aktarma yok, uçak inecek, birileri uçaktan inecek ve uçak hemen kalkacak
3. thy ekonomi sınıf ürünü geçen sene dünya birincisi seçildi. saudi kimmiş?
  • desdinova  (11.10.11 17:17:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.