[]

taksitli işlem mevzu v2

ref : (git: 311521)

Cumartesi günü telefonu aldığım yere gidip durumu anlattım pos makinesinden iptali denedi olmadı. (Bu arada banka ile konuştum: İptal olayı 24 saat içinde oluyormuş, iade işlemi için ise firmanın bankaya dilekçe yazması lazımmış işte iptal edin vs diye.)

Kredi kartı slibinin fotokopisini çekti, altına, 6 taksit olarak yapılan işlemin 12 taksit olarak değiştirilmesini arz ederim yazdı, kaşeledi imzayı attı, ben pazartesi günü faxlayacam bunu bankaya dedi.

Gerizekalı banka nuh diyor peygamber demiyor, biz birşey yapamayız firma durumu çözecek diyor. Firma da pazartesi dilekçeyi gönderecekti (gönderdi mi bilmiyorum, arayıp şimdi sinirimi bozmak istemiyorum), bu durumun netleşmesi ne kadar sürer? Banka bu konu hakkında bilgi de vermiyor.

Bunun dışında işyerinin yapması gereken birşey var mı? 6 taksit azıcık zorlayacak ama, bir yandan da bankadan lanet ettim, kartı kapatmanın derdine düştüm. Ne halt edeyim karar veremedim.

Ya da en temizi tüketici derneklerinden biri aracılığı ile bankayı şikayet mi etsem tüketici mahkemesine?

 
işyerinin pos cihazından işlemi iptal edip, yeniden 12 taksitle çekmesi lazım. 3 günden birşey olmaz, ben carrefoursa dan kredi kartıyla aldığım bir şeyi 15 gün sonra iade etmiştim. ama taksitsizdi.


  • inheritance  (11.10.11 10:59:00) 
şirket, iptal seçeneğini bulamadığını söyledi, banka da 24 saatten sonra iptal olmaz, ancak iade olur, onun için de dilekçe lazım dedi.

Bilemedim işin aslını
  • bonjurkes  (11.10.11 11:00:17) 
şirket telefonu sizden iade alacak, pos cihazından da kartınızdan çektiği parayı iade edecek. bu para yine 6 taksitte kartınıza yatacak. sonra şirket tekrar satış yapacak, bu sefer pos cihazından 12 taksit olarak çekecek. ya finansbank salağa yatıyor ya da şirket. isterseniz bir de bkmye sorun: www.bkm.com.tr


  • inheritance  (11.10.11 11:10:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.