[]

Kadınlar ve seks (part II)

şuradan devam ediyoruz...

cevap bulamadik...

www.eksiduyuru.com

soru şu ki bazı erkekler bir kızla tanışır kafede, sokakta, sinemada...
akşamında yatağa atar, aslında atar mı atılır mı bilemiyorum...

nedir bu işin sırrı :) zor yerden sordum degil mi.

 
cok zor yerden sordun, zina etmiyorlarsa cok zor gerçekten.


  • zırtapoz  (11.10.11 10:21:28) 
Olaya erkek acisindan bakinca hikaye oyle kiz acisindan da soyle olmali:
Bazi kizlar bir erkekle tanisir kafede, sokakta, sinemada, aksaminda yataga atar. Yani karsilikli boyle seyler aslinda ama neden bilmem genelde erkekler bir "verdi" kafasinda anlatirlar bu olayi.
Ha tabi simdi ortada bir sekil, semal, muhabbet, yaklasim parametreleri vardir eminim ki iki taraf icin de sonucta yurtdisindaki "sadece sevismek icin" rahatligini uzerinde dolastiran insan sayisi henuz yeterince cogalmadi :).
  • orqan  (11.10.11 10:27:30) 
hiçbir "sihirli" anahtarı yok. tamamen şans. kız öyle biri değilse, öldür allah olmaz. ama mesela çok boşluktadır. unutamadığı eski sevgili imgesi artık sinirlerini bozmaya başlamıştır, filan filan. o zaman olabilir.
ama karşısındaki adamın da, bu ipuçlarını okuyabilecek kadar deneyimli olması lazım ki; onlar üzerinde çalışsın.

şu bi etken olabilir; sen bütün gece tek bi kız üstüne çalışırsın. o yanaşmazsa vazgeçer ve kaderine küsersin.
o adam vazgeçmez mesela. gider 5 kıza daha yazar. birinden biri muhakkak tutar.

üstelik bu şekilde çok ve farklı kızlara yazdıkça, kızların ne tip şeylere nasıl tepki verdiğini de çözmüş oluyor adam. iyi yani.

buna özeniyorsan kızart yüzünü, başla çalışmalara..
  • delfina  (11.10.11 10:35:09 ~ 10:36:08) 
ozenmek degil de bir nevi anket ,sondaj, ogrenmek ihtiyacı.

benim bildigim gordugum bir kadın eger herifle yataga girmek istemez ise mumkun degil girmez.belki para icin filan bu isleri yapan birisi ile mumkun olabilir.

fakat benim anladigim bu arkadaslar oyle kizlar buluyor ki bu kizlar bilhassa seksi zevk aldiklari icin yapiyor olay erkekte degil kadında bitiyor ha bu kizlar gokten zembille dusmuyor nasil buluyorlar onu da anlamis degilim bende sokaga cikiyorum sinemaya gidiyorum :)
  • imamı_azam  (11.10.11 10:41:57 ~ 10:44:03) 
Sen nick ten kaybediyorsun...


  • saksel  (11.10.11 10:55:27) 
şeytan tüyü
img593.imageshack.us

  • antimatter  (11.10.11 11:15:29 ~ 11:18:32) 
ya birader sen arkadaşının götürdüğü hatuna bildiğin tutulmuşsun bence ondan altını oyuyosun mevzunun,19 yaşındaki bi kız ne kadar aklı başında olabilir,düzüşmek istemiş düzüşmüş nokta bitti.


  • bacardi  (11.10.11 11:30:33) 
antimatter tesekkurler supermis.

bacardi kiza bittim haklisin cok enfes konusmasi filan da duzgun, benim yarim kadar olmayan bir adam nasil goturdu bu kizi degil.
arkadasima yarim kadar yada benden iyidir diyemem cunku insanları birbiriyle ölçmemek gerek.

ben hani o keki kabartan nedir onu sorguluyorum.
  • imamı_azam  (11.10.11 11:39:11) 
hayatta her şey mümkün ancak genelde işin sırrını soranların o işi becerme ihtimali çok düşüktür.


  • 9kuyruklukedi  (11.10.11 11:39:13) 
düşündükçe sezgilerin ve içgüdülerin ile değil aklınla hareket etmeye başlarsın ve kadınlarla olan ilişkilernde kaybedersin.

spritedan acımasız gerçekler "kadınlar çaresizliğinin kokusunu alır" %100 doğru.

bu işin içinde bir sürü faktör var. siklemezlik, aynı anda bir sürü kıza yazarak muhabbeti devam ettirmek. en önemlisi ile bakış açısı farkı.

sen barda çok güzel bi kız gördün. için gitti. o kıza o gece sex teklif edemezsin. ya kız giderse, ya kız sana salak derse, ya o kızla ciddi bi ilişki kurma şansın varken aptallık yapar kaybedersen. ama adam böyle bakmıyor milyonlarca var bunlardan diyor. özetle duygu sıfır, korku sıfır, libido 10 yaklaşıyor kıza. bi kız için ise ondan deli gibi tahrik olan erkek kadar çekici birşey olamaz. üstelik adam çantada keklik değil. 30 saniye sonra gidecek. kızın en temel içgüdülerindeki mekanizmalar devreye giriyor ve bu adamı ne olursa olsun elinde tut diyor.

son olarak adam senin gibi vicdanlı değildir. sen olsan ben 30um bu kız 19 ve bakire ben bu kıza ne verebilirim, bu kıza yazık değilmi 1 hafta takılıcaz arkamdan ağlayacak, arkadamdan beni ne kadar kötü anacak yapamam derdin. ama o adam öyle yapmıyor. o kız onun için önemli değil. herhangi bir emptati kurmuyor.
  • orpheus  (11.10.11 14:00:53 ~ 14:03:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.