[]

Mini fırın

Fırınlarda güzel pişiriyor, güzel pişirmiyor gibi bir durum söz konusu. Fırın alacağız ve güzel pişirsin istiyoruz. Bize aha şu fırını biliyorum güzel pişiriyor deseniz, biz de alsak keşke :)

Teşekkürler


 
blue house fırın almıştım zamanında, çok memnunum.
hatta şuymuş aldığım: www.blue-house.com.tr

  • hope  (11.10.11 09:30:30) 
Kadınlar klubünde bi ara herkes börekçi fırın'ı methediyordu, bir bak istersen, şu galiba:

www.hepsiburada.com
  • qwertyuo  (11.10.11 09:32:06) 
ben börekçi fırın kullandım, büyüklüğü ve pişirmesi ile gerçekten çok iyi bir ürün, tavsiye ederim. dikkat etmeniz gereken tek şey fırının "turbo" özelliğinin olması. çünkü turbosuz börekçiler de var. turbo özelliği fırının içinde ısının çok daha iyi dağılmasını sağlıyor ve pişme süresini kısaltıyor.
(börekçiden önce 3 tane mini fırın aldım, çalışır halde olduğu halde verim alamayıp, attım.)

  • balik kraker  (11.10.11 09:36:11) 
luxel börekçi var bizde de. sayısız kek, börek, yemek yaptık. gayet güzel. diğer fırınlara oranla biraz daha büyük, yuvarlak tepsi böreği bile yapılabiliyor. hatta biz aldığımızda yuvarlak börek tepsisi hediyesiydi.


  • sir gawain  (11.10.11 10:38:00 ~ 10:42:47) 
ya çok klasik olacak belki ama bende 15 yıllık arçelik fırın var, hani şu tezgah üstüne konanlardan, onda pişiriyorum herşeyi ve çok memnunum. Büyüklüğü de ideal, ne çok hantal ne de çok küçük. kek, börek, poğaça, yemek, kumpir vs. her konuda hayatımı kurtarıyor, çok memnunum. bak daha dün akşam fırında karnabahar yaptım, mis mis, evvelsi gün de kek yaptım o da mis. neyse, tavsiye ederim velhasıl :))


  • nonrecyclable  (11.10.11 13:09:32) 
ben de anneme alacağım zaman internette çok araştırdım.
kadinlarkulubu.com sitesinde gerçekten faydalı bilgiler var.
ozaman baktığımda luxell börekçiyi kullanan memnun olan ama olumsuz yönlerinden bahsedenlerden dolayı almaktan vazgeçtim. simfer albeni'nin luxell fırıncıya göre daha iyi olduğunu söylüyorlardı. aralarında da fiyat farkı var. darty çalışanı da simferin luxellin malzemesinden daha iyi olduğunu söyleyince simfer albeni aldık.
1 yılı aşkın süredir annem kullanıyor ve çok memnun. tavsiye ederim...
  • thebitterend  (11.10.11 15:59:14 ~ 16:00:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.