[]

konuşma bozukluğu

selam duyurucular
sorunum konuşurken s ve z harflerini yanlış söylüyorum veya yutuyorum ama bu her zaman olmuyor bazen oluyor.zamanında normal şartlarda büyük bi sorun olmasa da ne diosun yaa anlayamıyorum diyip 5-6 kere tekrarlatan sığırlarla karşılaşınca sinir oluyorsunuz.Bunu düzeltmek için ne yapabilirim?

not:aman tedavi merkezi tarzı bişey demeyin uğraşılacak iş deil kendim neler yapabilirim onu soruyorum

 
afazi olabilir mi?


  • hollowlife  (10.10.11 21:55:06) 
ızzzzzz ısssssssss şşşşşşııı diye bi egzersiz vardır düzenli olarak hergün 5 dk yapmalısınız


  • daimolsunaşkımız  (10.10.11 21:57:08 ~ 21:57:30) 
@hollowlife
ilk defa senden duydum.şimdi okudum internetten ayrıntılarını kesinlikle afazi değil

@daimolsunaşkımız
yaw onların pek faydası olmadı bana.zamanında denemiştim.ızz ıss yaparken baya tükürmeye başlıyorum.normalde de konuşurken istemdışı tükürürüm.daha garantili bi çözümü var mıdır?
  • amusan  (10.10.11 22:33:31) 
içinde z ve s harflerinin bolca bulunduğu metinleri sıkılmadan okuycaksınız, üstüne basa basa dil bazı harfleri çıkarmakta tembeldir ama, sizin sorun sanırım harfleri çıkaramamakla ilgili değil . Hızlı konuşuyorsanız da böyle bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz var.


  • daimolsunaşkımız  (11.10.11 00:48:17 ~ 00:51:01) 
oke deniyim o zaman dediğini.teşekkürler


  • amusan  (11.10.11 00:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.