[]

yavru köpek yüksek ateş

köpeğimin ateşini düşürmek için neler yapılabilir? ilacını verdim ama hepsini içemedi , 41 derece şu anda , ıslak bezle vücuduna masaj yapıyorum , yemek yemediği için aspirin de veremiyorum , önerebileceğiniz bişi var mı?

veterineri cevap vermiyor şu anda , hergün veteriner kontrolü oluyor zaten ama şimdi çaresiz kaldım bilen varsa yardım lütfen.


 
ates dusurme icin bir fikrim yok maalesef ama hap yutturma icin onerim: 2 kisi olursaniz daha rahat olur ama tek kisi de yapabilirsin. cenesini kilitlemesine izin vermeden ceneyi on dislerin oldugu yerden sonuna kadar acariz elimizle. cene acikken elimizde hapla eli daldiririz bogaza ve taaa bademcigin oralara kadar eli soktuktan sonra hapi birakir ve sonrasinda cenesini iki elimizle kapatir, bir sure acmasina izin vermeyiz. ilk denemede basarisiz olursan sokella gibi tatli bir seyler yalat biraz, yalanirken hoop acarsin ceneyi. veteriner simdilerde acilir, su an lazim olmasa bile hap yutturmayi veterineriniz esliginde ogrenmelisiniz bence.
gecmis olsun

  • pyro clustic flow  (17.06.08 10:30:51 ~ 10:32:11) 
nasıl oldu yavru?


  • cedilla  (17.06.08 14:55:37) 
ateşi düştü 38.5 derece şu anda ama hala yemek yemiyor , su zorla içiriyorum , sürekli yatıyor :( akşam başka veterinere götürücem bi iyileşse :(


  • lilidance  (17.06.08 15:05:56) 
yavru kopeklerde kimi zaman genclik hastaligi denilen illet gorulebiliyor ve bildigim kadariyla belirtileri arasinda yuksek ates de var. veterinerler her zaman dogru teshis koyamayabilir o yuzden imkaniniz var ise bir veteriner fakultesine goturup gosterin.


  • dengesiz pamuk  (17.06.08 16:08:44) 
hapı ez, suda erit, bir enjektör al, iğne kısmını çıkart , kalan plastik kısma elde ettiğin sıvıyı doldur, daha sonra, dipten 2. azılarının olduğu yerde, dişlerin arasında bi boşluk olacak, oradan plastik ucu sokup ağzına boşalt:)en kolayı öyle:)


  • kara kadife  (17.06.08 20:24:41) 
zeytinburnu veteriner kliniğinde kürşat bey vardır. fakülteden sonra öğleden sonra saatlerde orada olur genelde. çok iyi bir veteriner hekimdir. zor durumlarda, teşhis, operasyon vs hep ona götürürüm ve öneririm.
geçmiş olsun.

  • pyro clustic flow  (17.06.08 23:05:40) 
merak ettik, son durum nedir? iyile$iyor mu köpü$?


  • dengesiz pamuk  (18.06.08 09:29:24) 
@dengesiz pamuk: henüz tanı koyamamışlar. galiba zeytinburnu kliniğine götürcek ufaklığı. bir arkadaşımın kedisine de çare olamamıştı çoğu veteriner, onlar iyileştirmişti. umarım o şekil güzel bir haber alırız.


  • pyro clustic flow  (18.06.08 10:00:15) 
gençlik hastalığı :(


  • lilidance  (21.06.08 16:20:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.