[]

evet bundan sonra artik düzelmem dediginiz an

bazen geyik yapsam da canim aciyor, icimde hep bir huzursuzluk var, aynaya en fazla 3 saniye tahammül edebiliyorum, ise gidip calismak harici yaptigim hic bi sey yok. internette gazete okumak, facebook, sözlük bi de burasi dünyaya acildigim yer.

size ne olduda hayata küstünüz, nerde yolun sonu burasi dediniz?


 
onu bunu bilmem de 3,5 yıl sonra tüm bunlar boş bir anıdan ibaret olacak. 20, 30 yıl sonra hatırlamaıyacaksın bile. kimbilir belki o zaman çoluk çocuğunla beraber piknikte maç yapacaksınız, yada dibe batıp taksimde pipin dışarıda bi sigaaa versene abi diye sinyal atıcaksın millete. tabi geleceği bilemeyiz. kesin olan tek şey, 3,5 yıl sonra bu durumda olmayacağındır.


  • kocayusuf  (10.10.11 15:53:17 ~ 16:06:49) 
dargınlıklarım oldu ama küsmüşlüğüm yok.


  • seyduna6687  (10.10.11 15:54:40) 
ciddi anlamda ergenlik döneminde bile bu şekilde olmamıştım ama iş bulamamak beni resmen küstürdü hiç birşey yapasım gelmiyor boş boş oturuyorum, her an bir firma arar diye 2 günde bir traş oluyorum takimımı temizliyorum pantolonu ütülüyorum yaptığım tek iş bu oldu.


  • exodia  (10.10.11 16:17:19) 
bende ev iş, iş ev rayında gidiyorum tamamen aynı şeyler. yolun sonu burası dedıgım cok nokta var bir degil.


  • josephy  (10.10.11 17:06:16) 
işim olsa, çalışsam hiç sıkıntı yapmazdım. işsizlikten daha berbat bir şey yaşamadım. beklentilerimi küçülttükçe, hayat, bana daha azını veriyor.


  • g7mor  (10.10.11 17:42:02) 
para kazanmak elbette önemli hayatını idame ettirmek lakin düzgün bir sosyal çevreden noksan isen eğer bu hayli zor ve sancılı oluyor sayın g7mor. umarım aradığınızı bulabilirsiniz ...


  • josephy  (10.10.11 18:11:59) 
demek istediğim, insan normal yaşamı için gerekli olanları sağladığında, kendinde veya çevresinde problem yoksa, hiç bir şeyi kafasına takmaması lazım. asıl ihtiyaçlarımız hariç her şey; sadece bu günü ilgilendiren, geçici şeyler.
kendi adıma çok sıkıntılar yaşadım ama şu an tek kafama taktığım, bir önceki yazımda anlattığım durum.
@keseci, kusura bakma ikidir cevap yazmamışım. artık düzelmem dediğim an; "yaşlandım, benden geçti, fırsatları kaçırdım" dediğim anlardır.
  • g7mor  (10.10.11 19:25:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.