[]

doğru mudur bu?

9gag.com

sizce doğru mu yoksa bankamatiklerde şifreni tersten gir olayı gibi bir şey mi?


 
sağ yukarda anahtar deliği var, oraya anahtarı takıp aktif hale getirmediğin sürece işe yaramaz.

Anahtarla itfaiye vs durumunu aktif hale getirdiğin an asansör hiç bir katta durmaz. Olay anahtar
  • bonjurkes  (10.10.11 14:43:26) 
her asansörde çalışmayacağı kesin; yani cevabım, "yanlış".


  • desdinova  (10.10.11 15:58:45) 
biri hayrına yazanları türkçeye cevirse? :)


  • cableguy  (10.10.11 16:06:30) 
1. kapı kapatma butonuna kapı kapanana kadar bas. kapandıktan sonra da basmaya devam et.
2. çıkmak istediğin kat düğmesine bas ve kapı kapatma düğmesinden de asansör hareket edene kadar elini çekme.
3. bu senin gitmek istediğin kata doğrudan, hiç durmadan çıkmanı sağlayacak.

*bu yöntem polisler tarafından istedikleri kata çabuk bir şekilde çıkabilmeleri için kullanılır.
*bütün asansörlerde çalışır.
  • kivanc1  (10.10.11 16:16:46) 
saçmalık, milyonlarca asansör ve onların elektronik kontrol kartları var, sadece resimdeki asansör için geçerliyse bilemem, ama şehir efsanesi bu. vatman anahtarı veya itfaiye seçeneği olmadığı sürece dış çağrılara açıksa asansör durmadan gitmek imkansızdır.


  • mesopotamian  (10.10.11 16:27:20) 
çoğu alışveriş merkezindeki asansörlerde bu yöntem çalışır. hatta orada çalışanlar bilir, hızlı çıkmak için çaktırmadan butona basılı tutarlar. kapı kapanırken yada kapandıktan sonra kapı kapama düğmesine basılı tutunca ara katlarda durmadan sadece içeriden bastığın katlara gidiyor. deneyebilirsiniz öyle asansörde kalma gibi bir durum hiç yaşamadım.


  • gaia  (11.10.11 00:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.