[]

Kablosuz bilgisayar TV baglantisi (apple tv?)

var mi boyle bir teknoloji onerebileceginiz,

amac temel olarak bilgisayarda oynayan filmi tv'ye aktarmak ancak kablo mablo isine girmek istemiyorum.

apple tv yapiyor mu mesela bunu, ya da ne yapiyor tam olarak.

 
apple tv yapabiliyor evet.. iphone, ipod, ipad'de oynattigin videoyu airplay ile apple tv sayesinde televizyona aktarabiliyorsun..


  • buzzlightyear  (10.10.11 02:47:12) 
@buzzlightyear
Mac'teki video'yu filmi filan da oynatabiliyor mu? mesela vlc veya quicktime ile oynatiyorum, altyazili filan.

  • 4ever  (10.10.11 02:55:52) 
airplay ile herhangi bir videoyu oynatabilirsin media server'lar üzerinden paylaşılan. ps3 media server kullanabilirsin. alt yazı konusunda hala problemlerim var. çözen varsa bana da çözümünü sunabilir. ben de zyxel nsa 221 var. onun üzerindeki videoları networke yolluyorum. wireless ya da wire fark etmez. destekleyen bir player çalabiliyor.


  • yol gezer  (10.10.11 03:02:26) 
yol gezer, nedir problem tam olarak?


  • 4ever  (10.10.11 03:22:29) 
evet var

Intel WiDi (wireless display)

öncelikle bilgisayarınızın işlemcisinin ve ekran kartının WiDi teknolojisini desteklemesi gerekiyor.

www.intel.com

eğer bu özellikte bir laptopunuz varsa bir de WiDi adaptörü alıyorsunuz, küçük kutu gibi birşey TV'ye HDMI ile bağlıyorsunuz, bu şekilde laptoptan tvye havadan görüntü gönderriyorsunuz

www.casper.com.tr

www.pcworld.com
  • very pigmented melanosome  (10.10.11 03:43:42) 
(bkz: dlna)


  • her kuyuya tas atan deli  (10.10.11 09:58:36) 
@4ever ipad deki air player aynı adla olsa da srt uzantılı alt yazıları yüklemiyor. ya da nsa221 alt yazıları yollayamıyor. ps3 media server da benzer şekilde beceremedi.


  • yol gezer  (10.10.11 10:44:27) 
@eleventh american esme has me

apple tv 99 dolar, gayet ucuz ve sanirim istedigimi yapabilecek seviyede bir alet o yuzden sormak istedim.
  • 4ever  (10.10.11 20:20:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.