[]

Melik Duyar'ı nasıl bilirsiniz?

yo dostum yo adam ölmedi ama neden bu adama karşı insanların biraz antipatisi var? bizi iri ted ve kazım ekürileriyle mor sellerde bıraktı diye mi? melik duyar hakkında görüşleriniz nelerdir?




 
hbb'de gördüğüm kadarıyla iyi bir insandı.


  • yargin  (10.10.11 00:43:07) 
bunun bi seti vardı 2 kitap 1 fotografik kartlar 2 de cd den oluşan onu almıştım


  • funkyfun  (10.10.11 01:36:16) 
bende hep "kendi iyide cevresi kötü " izlenimi birakmistir.


  • serabetan  (10.10.11 02:43:17) 
kerek röportajları, gerek kitaplarına dayanarak fazla kendini beğenmiş buluyordum. mesela başka bir hafıza şampiyonu bir kitabında, bir hafıza semineri sonrası kendisine verilen plaketi masada unutmasından espriyle bahsedip, her insanın günlük hayatta unutkanlık yaşayabileceğini söylerken melik safi bey "hafıza şampiyonu olmanın dezavantajı hiçbir şekilde falanı unuttum diye mazeret sunamamanız" gibisinden konuşuyordu. bir de duruşunun kasıntı olması faktörü var. bir de uzun saç/bıyık kombinasyonu. bunlar kişisel antipati sebepleri. melik bey şeker gibi bir insan olabilir, bilemiyorum.


  • thunder thunder thunder thundercats  (10.10.11 03:58:16) 
hbb dışında bi tanımışlığım yoktur.

Birde meraktan yaptığı işleri incelemek istedim, sonra silcektim (valla bak) ama adamlar iyi çalışmışlar; ne var ne yok siliyorlar...
  • gunix  (10.10.11 09:05:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.