[]

matematik mezunu işsizlik sorunu

Eşim mateamtik mezunu ve kariyerini öğretmen olmak üzere çizmişti. ancak şimdi formasyonlar için hayvan gibi mezunuiyet ortalamaları gerektiğinden önü tıkanmış durumda. dershane öğretmenliğini de istemiyoruz.

dediğim gibi kariyerini öğretmenlik üzerine çizmişti, o yüzden bilgisayar bilgisi standart durumda.

şimdi nasıl bir kariyer oluşturabiliriz sizce? bizim düşüncemiz bir yönetim ve organizasyon ile ilgili sertifika alıp özel şirketlere başvurması yönünde?

ikinci düşüncemiz ise kpss ile memur olmak.

fikirlerinizi bekliyorum. fikirleriniz gerçekten önemlidir.

 
bankacılık düşünmez mi ki hiç? lan bölümümü kabul etseler de bankacı olsaydım diye kafamı duvarlara çok vurmuşluğum var..


  • in vino veritas  (09.10.11 19:58:44) 
istatistik sertifikası ya da yüksek lisansı ya da benzeri bir şeyi yapıp özel sektöre atılabilir.


  • santiago nasar  (09.10.11 20:01:01) 
özel sektörde, şirketlerde vb. çalışan bir sürü matematik mezunu var. önleri de oldukça açık.


  • microfiction  (09.10.11 20:18:18) 
kpss memurluğu ya da özel ders derim ben.


  • sndnzr  (09.10.11 21:03:37) 
devlet planlama teşkilatı, maliye ve disk'te matematik mezunlarının başvurabileceği kadrolar var.. ingilizcesi falan da sağlamsa iyi kadrolara yerleşir.


  • toshiro  (09.10.11 23:13:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.