[]

acil yardım.pc

pc yi mahvettim.nasıl becerdim bilmiyorum.pc yi hızlandırmak için arama yerine msconfig yazdım ne olduysa ondan sonra oldu.pc hibir işleme izin vermiyor.pc sesini bile açamıyorum.sistem geri yükleme yapamıyorum.mause ped çalışmıyor.fn tuşu da çalışmıyor.




 
mousepad çalışmıyosa sıkıntı var.


  • LordofDrinkzz  (09.10.11 18:59:25) 
özetle sıçmışsın hocam. teknik servis bi görsün derim.


  • zanzeita  (09.10.11 19:05:21) 
güvenli kipte başlatmayı dene.

dosyaları kurtardıktan sonra format at.
  • al basmadan donu var  (09.10.11 19:44:30) 
çok uğraşma. deosyaları yedekleyip, format at.


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (09.10.11 19:47:15) 
mouse pad ilen tam olmuş. mouse pad olmayaydı iyiydi. paran varsa teknik servis yoksa tanıdık arkadaş bul.


  • layer26  (09.10.11 20:05:33) 
sorunu hallettim dostlar.başlatma seçimini seçmeli başlangıç yapmışım mallığımdan.mause pedi de telaşla kapatmışım galiba.fn artı f9 tuşuna basınca aktif hale geldi.şimdi tek sorun fonksiyon tuşuna basınca üsten çıkan göstergenin gelmemesi.


  • fikox  (09.10.11 20:30:18) 
touchpad


  • LordofDrinkzz  (10.10.11 21:07:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.