Giriş
(4)

klasik müzik pop cover

RhapSody
gençler bu sefer biraz da geniş bi alanda sorduğum olay.böle klasik müziklerin pop coverlarını arıyorum.yani şöle bişi de düşünebilirsiniz herhangi bir klasik parçayı beatbox'la yorumlayan bi eleman bu da olur yani..(bu da gelmiş geçmiş en devrik cümledir onun için de ayrı bi özür dilyorum)
gençler bu sefer biraz da geniş bi alanda sorduğum olay.
böle klasik müziklerin pop coverlarını arıyorum.yani şöle bişi de düşünebilirsiniz herhangi bir klasik parçayı beatbox'la yorumlayan bi eleman bu da olur yani..(bu da gelmiş geçmiş en devrik cümledir onun için de ayrı bi özür dilyorum)
0
RhapSody
(16.06.08)
ahah
bende bir cd var cok eskiden kalma (cizikler var, bilmiyorum hala calisiyor mu)

hip hop meets classic - the rapsody overture diye..

hem nickinizle ayni, hem de dediginiz gibi..
arkada klasikler calarken hiphop.. ozellikle "prince igor"un oldugu parca harika.

gmail'iniz varsa mp3 yapip aksam yollamaya calisirim..
0
la traviata
(16.06.08)
hehe sırf bu olay için gittim aldım
yaptığınız çok makbule geçecek
[email protected]
0
🌸RhapSody
(16.06.08)
emeğe saygı +rep
0
neronas
(16.06.08)
çok çok çok sağolun efenim zahmet etmenize gerek yok ben rapid'den çekerim tekrardan teşekkür etmek isterim emeğinize sağlık
0
🌸RhapSody
(17.06.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.